Телевизия BIT най-вероятно ще обяви фалит в петък. В медията

...
Телевизия BIT най-вероятно ще обяви фалит в петък. В медията
Коментари Харесай

Телевизия BIT върви към фалит, може и в петък да го обявят

Телевизия BIT най-вероятно ще разгласи банкрут в петък. В медията още веднъж имат закъснение на заплатите, заяви пред "Фрог нюз " вътрешен човек.
Заплатите за април трябваше да бъдат платени на 15-ти май, само че към момента приходи в сметките на служащите няма. В разследване на неодобрение от страна на екипа Мирослав Янев /собственик/ предишния петък ги е събрал и им споделил,че до петък - 1.06.18 година ще стане ясно какво ще е бъдещето на малкия екран. Станало ясно и най-неприятното за хората- имало единствено 10% късмет да не банкрутира. Направено била спогодба, че в случай че инцидентно това не се случи, разновидността е малкия екран да остане до септември.
Припомняме ви, че през февруари т. година малкия екран беше продадена на продуцента Мирослав Янев. Преди това гледаемостта на медията беше скочила фрапантно поради сериозните излъчвания на Луба Кулезич и Сашо Диков, в които се разкриваха корупционните практики на управлаващите. След като Янев закупи 100% от малкия екран, всички публицистични излъчвания бяха стремително свалени. Работещите пък окупираха постройката на BIT, защото поличиха отвод да им бъдат изплатени заплатите. Много хора не престават и до през днешния ден да си чакат парите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР