Телевизионното предложение за брак в Като две капки вода, което

...
Телевизионното предложение за брак в Като две капки вода, което
Коментари Харесай

Предложението за брак към Златка можело да не е в Като две капки вода, а в клетка

Телевизионното предложение за брак в " Като две капки вода ", което ММА боецът Георги Владимиров насочи на Златка Райкова, е можело и да не се състои навръх това място.

Това разкри той в предаването " На кафе " при Гала по " Нова телевизия ".

" Първоначалната ми концепция беше да е преди един месец в Дубай, където имах доста значим мач по ММА. Мислех да я поканя в клетката и там да желая ръката й. За страдание изгубих и концепцията пропадна. Така се сетих да се обадя на продуцентите на " Като две капки вода ". Те одобриха концепцията, измислихме сюжета и всичко се получи съвършено ", сподели Георги.



Самата Златка разкри, че още по време на предаването е тръгнала да звъни на майка си Виктория, която е в Ирландия. " Звъннах й, само че се оказа, че и тя както и всички останали близки, са знаели за проекта, защото Георги го е споделил с тях ", изясни Златка.



" Георги ми се обади да ми опише сюжета, попита ме, изиска утвърждението ми. Аз несъмнено, споделих да. Той се постара оптимално да бъде естествено цялото събитие. Познавам добре Георги, макар че го виждам по един-два пъти в годината. Мнението ми е положителтно, подобаващ е да влезе в нашето семейство ", изясни самата Виктория.

Георги сподели, че е изискал ръката й първо от нейния татко. В момента те мислят и за бебе и работят по въпроса, макар че са доста заети.

След предлагането спортистът провел празненство по мотива.

Двамата още не са прецизирали датата за тържеството. Очаква се да е много огромна сватбата, защото имат доста родственици и другари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР