Телевизионно предаване на живо с турския президент Реджеп Тайип Ердоган

...
Телевизионно предаване на живо с турския президент Реджеп Тайип Ердоган
Коментари Харесай

Пряко предаване с Ердоган беше съкратено, прилошало му в ефир

Телевизионно предаване онлайн с турския президент Реджеп Тайип Ердоган през вчерашния ден вечерта беше кратко заради неговото неразположение , съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Турският водач съобщи, че неразположението му е породено от грип.

Ердоган отговаряше на въпроси на публицисти от " Канал 7 " и телевизия " Юлке " в границите на акцията за президентските избори в Турция на 14 май. Няколко минути след началото на предаването излъчването бе спряно за 20 минути и по малкия екран пуснаха реклами.

Когато предаването беше възобновено, Ердоган сподели на репортерите в студиото, че има " мощни болки в стомаха ".

" Работим интензивно. Имам сериозна простуда. Помислихме си, че в случай че отменим предаването, може да бъдем разбрани неправилно. Дойдохме, както бях заречен. Ние също се сблъскваме с такива проблеми понякога, оправдавам се на всички наши жители, които в този момент са пред телевизионния екран ", сподели турският президент. След това публицистите зададоха по един въпрос на турския президент и предаването завърши.

Според CиЕнЕн-Тюрк здравословното положение на Ердоган не е причина за безпокойствие. Въпреки това обаче турският президент заяви, че е отменил плануваните си за през днешния ден обществени изяви по съвет на лекари.

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР