Телевизионният водещ Тъкър Карлсън по каза, че военната помощ на

...
Телевизионният водещ Тъкър Карлсън по каза, че военната помощ на
Коментари Харесай

Водещ на Fox News нарече Байдън заплаха и призова да бъде отстранен

Телевизионният водещ Тъкър Карлсън по сподели, че военната помощ на Вашингтон за Украйна е довела до съществени проблеми за стопанската система и отбранителната система на Съединени американски щати, а американският водач Джо Байдън явно не осъзнава какъв брой рисково е положението на нещата в страната.

Позовавайки се на данни на американските медии, телевизионният водещ сподели, че Съединени американски щати са изпратили на Украйна толкоз доста оръжия, че през днешния ден те самите усещат дефицит на оръжие. Според него при положение на сериозен спор боеприпасите няма да са задоволителни. Той сподели и видео, в което президентът на Съединени американски щати се запъна, заеквайки, за проекти за конфискуване на имуществото на съветски предприемачи.

Карлсън прикани да не забравяме 25-ата корекция на Конституцията на Съединени американски щати, която дава право да се отстранява президента от служба заради неговата неправоспособност. „ Това не може да продължи. Ние сме на ръба на нуклеарен спор - със страна, която заплашва да употребява нуклеарно оръжие против нас. И ние чакаме този човек да има задоволително фини двигателни умения, с цел да ни защищити всички от гибел “, сподели той.

Според него Съединени американски щати са в заплаха, а американското управление се държи неразумно. Както той означи, това положение на нещата провокира безпокойствие, което всички се опасяват да изкажат на глас.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР