Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви подкрепата си към д-р Иван

...
Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви подкрепата си към д-р Иван
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Изразявам категоричната си подкрепа към лекаря, убил крадец, нахлул в дома му

Телевизионният водещ Слави Трифонов разгласи поддръжката си към доктор Иван Димитров, задържан за убийството на апаш рецидивист, нахлул в дома му в Пловдив.

“Изразявам безапелационната си поддръжка към пловдивския доктор Иван Димитров, задържан за убийството на крадеца рецидивист, нахлул в дома му! Това, което мисля, съм го споделил преди повече от 2 години. Това написа във фейсбук водещият, като постна фрагмент от видеозапис на свое изказване.

Във видеото Слави Трифонов споделя още:

“Това се случва на всички. Ние живеем в такава страна. Нали излязоха с едно изказване – сред 3 и 5 % хващат такива, които са обрали.Представете си каква полиция имаме, каква правосъдна система. Пет % от тези, които са обрали, ги хващат. И какво би трябвало да направиш? Спиш си, да не дава Господ, и виждаш, че двама са влезнали да обират. И какво ще му кажеш на крадеца – апелирам те, напусни! Моля те, тук съм аз и детето ми. Моля те, махни се отсам! Трябва да го гръмнеш незабавно, бе!”, споделя Трифонов.

Водещият реагира бурно на коментар от публиката, в който се споделя, че нямаш правио по закон да убиеш нападател.

“Ми тогава да те утрепат и теб и детето ти ли? Ще гледаш като фен ли? Какво значи нямам право? Имаш право! Има първи закон – значим е животът ти и животът на твоите близки. След това е другият закон. Това ли ще спазваш – закона? Ще гледаш детето ти и другите ти близки. Как може да ми говорите по този начин? Какъв закон?! Над закона първо е моралът! Законът ли е по-голям от живота на твоето дете, от живота на жена ти и от твоя живот? Направете си закон, както е в Америка – влезе ли ти в къщата – гърмиш”.

Изразявам категоричната си подкрепа към пловдивския д-р Иван Димитров, арестуван за убийството на крадеца рецидивист, нахлул в дома му! Това, което мисля съм го казал преди повече от 2 години. Вижте:

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в 4 март 2018 година

Д-р Иван Димитров бе арестуван за 72 часа, откакто на 2 март край постройката на Областната администрация в Пловдив бе открит върху похлупак на кола трупът крадеца – рецидивист Жоро Джевизов, прочут с прякора си Плъха.

По-късно стана ясно, че Плъха, дружно със собствен приятел, влезнали в жилището на семейство Димитрови, с цел да крадат. В апартамента били брачната половинка и двете деца на рентгенолога. Лекарят обаче се събудил, а Джевизов го намушкал с нож. Тогава доктор Димитров стрелял веднъж по него. Крадецът побягнал, само че на улицата умрял. Куршумът попаднал в региона на сърцето.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР