Телевизионният водещ Джереми Кларксън разкри причината, поради която се отказа

...
Телевизионният водещ Джереми Кларксън разкри причината, поради която се отказа
Коментари Харесай

Джеръми Кларксън най-накрая наруши мълчанието си относно напускането на Grand Tour и съ-звездата `feud`

Телевизионният водещ Джереми Кларксън разкри повода, заради която се отхвърли от The Grand Tour след 7 години – откакто новината за напускането му направи заглавия предходната година – и даде да се разбере, че няма омраза сред него и сътрудниците му.

Програмата излезе на екрана през 2016 година, откакто Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей подписаха договорка с Amazon Prime за пускане на нов сериал в услугата за стрийминг след преместването им от BBC. Джереми беше изхвърлен от Top Gear след обявен случай по време на фотосите, когато той удари продуцент поради скандал на снимачната площадка, което накара Хамънд и Мей да изоставен шоуто.

Серията видя триото да потегля на странствуване по целия свят и тестване на разнообразни транспортни средства на авантюристичен пътешествия, като Джереми се появява във всичките пет сезона. През декември телевизионните звезди оповестиха, че ще бъдат включени в последния специфичен филм, който би трябвало да бъде излъчен през 2024 година - което Кларксън сподели, че се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР