Телевизионният оператор Sky Германия е купил ексклузивните права за излъчване

...
Телевизионният оператор Sky Германия е купил ексклузивните права за излъчване
Коментари Харесай

Sky Германия ще излъчи 25 мача в UHD формата от Мондиала в Русия

Телевизионният оператор Sky Германия е купил извънредните права за лъчение в във формат Ultra HD на 25 мача от Световното състезание по футбол, което ще се организира това лято в Русия.

Споразумението е подписано със SportA, организацията на немските публични оператори ARD и ZDF, която дава отговор за правата за спортни излъчвания. Сумата на договорката не бе обявена, само че съгласно изискванията й операторът на платена телевизия ще има право да излъчва наживо мачът на деня във формат UHD.

 Снимка: Sky.de

Услугата Sky Sport UHD е налична за всчики клиенти на Sky в Германия, които имат правоприемник Sky+ Pro (независимо за какъв пакет са се абонирали) и, несъмнено, тв приемник с резолюция Ultra HD. Приемането на Sky Sport UHD ще става през спътника Astra (19.2° изток), ще бъде налично и за съвсем всички кабелни консуматори на Sky.

Собствениците на правата за Германия на всички 64 мача от Мондиала в Русия - ARD и ZDF, ще ги излъчват наживо в резолюция SD и HD.

През октомври 2017 година Световната футболна асоциация ФИФА разгласи, че всички 64 мача от Световната купа през 2018 година ще бъдат излъчени за първи път във формат Ultra HD/HDR.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР