Телевизионният любимец Сашо Диков сам се грижи за зареждането на

...
Телевизионният любимец Сашо Диков сам се грижи за зареждането на
Коментари Харесай

Сашо Диков сменил визията

Телевизионният любим Сашо Диков самичък се грижи за зареждането на хладилника вкъщи. Така че нищо чудно и да е добър кулинар. Журналистът, който на 25 юли ще чества 71-вия си рожден ден, бе видян да пазари преди дни от кореспондент на " Уикенд ".

Диков се суетеше не в огромен супермаркет, а във фирмен магазин в столичен квартал, от където могат да се закупят и артикули лично произвеждане. Явно Стажанта държи и на това, тъй като му лиши време да избере стоките. Бившият брачен партньор на актрисата Аня Пенчева, с която са родители на Петя Дикова – водещата на " Тази неделя " по bTV, се забави в допълнение и поради къса консултация по телефона какви артикули да закупи.

Журналистът надали е бил разпознат от доста инцидентни минувачи, тъй като към този момент е с друга визия. Сашо Диков е с по-дълга коса. Ако продължи да не я подстригва, скоро ще може да я поставя зад ушите си. За бързия пазар той бе облякъл долнище на спортен екип и суитчър. Не изглеждаше да е марков състезателен комплект. Диков по-скоро бе притичал до магазина по домашни облекла и маратонки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР