Телевизионният канал Ен Би Си, позовавайки се на анонимен американски

...
Телевизионният канал Ен Би Си, позовавайки се на анонимен американски
Коментари Харесай

Самозапалилият се пред израелското посолство във Вашингтон военно...

Телевизионният канал Ен Би Си, базирайки се на неизвестен американски държавен източник, осведоми, че военният е умрял и че повече детайлности ще бъдат оповестени, откакто въоръжените сили уведомят фамилията му.

 

Телевизионният канал Си Би Ес и вестник „ Вашингтон Пост “ също потвърдиха за гибелта, базирайки се на представител на полицията в столицата на Съединени американски щати.

Силите на реда във Вашингтон не са дали отговор на запитването на Ройтерс за коментар.

 

Служителят на Военновъздушни сили на Съединени американски щати е бил приет в болница през вчерашния ден, откакто чиновниците на Сикрет Сървис са потушили пламъците, съобщи противопожарната работа на Окръг Колумбия.

„ Ню Йорк Таймс “ заяви, че мъжът, облечен във военна униформа, е излъчвал случилото се онлайн по интернет.

 

„ Няма да бъда повече съизвършител на геноцид “, е подчертал мъжът, преди да се залее с транспарантна течност и да се самозапали, викайки „ Свобода за Палестина “, заяви изданието.

 

Трагичният случай се случва на фона на продължаващите пропалестински и произраелски митинги в Съединени американски щати след нападението на Хамас на 7 октомври против Израел, по време на която починаха 1200 израелци, а други 253 бяха отвлечени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР