Телевизионният готвач Рик Щайн разказа за здравето си, признавайки, че

...
Телевизионният готвач Рик Щайн разказа за здравето си, признавайки, че
Коментари Харесай

Битката за здравето на Рик Щайн е пълна, тъй като звездата настоява, че „няма да издържи още дълго“

Телевизионният готвач Рик Щайн описа за здравето си, признавайки, че се опасява, че може да не му остава дълго да живее.

77-годишният Рик неотдавна претърпя тежка сърдечна интервенция и се усеща доста по-добре след интервенцията. В ново изявление обаче той призна, че в последно време е мислил за гибелта на фона на прогнозата си. Кулинарната легенда беше запъхтян години наред, преди лекарите да кажат, че има потребност от интервенция, с цел да спасят живота му. Телевизионната звезда за първи път откри проблем със сърцето си, когато се наслаждаваше на преход в шотландските хълмове. Рик беше заставен да спре да върви, откакто остана без мирис и скоро по-късно лекарите му споделиха, че аортата му не работи.

Това беше преди четири години и до юни 2022 година той употребяваше опиати и медикаменти, с цел да облекчи казуса. Лекарствата му помогнаха да помогне за малко, само че интервенцията беше наложителна. „ И тогава, доскоро повече от година, той (лекарят на Рик) сподели: „ Ще би трябвало да се подложите на интервенция...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР