Телевизионния водещ Кръстю Георгиев Вапцаров, по-известен като Къци Вапцаров, обяви

...
Телевизионния водещ Кръстю Георгиев Вапцаров, по-известен като Къци Вапцаров, обяви
Коментари Харесай

Къци Вапцаров се завръща с нов проект

Телевизионния водещ Кръстю Георгиев Вапцаров, по-известен като Къци Вапцаров, разгласи в обществените мрежи, че започва нов план.

Къци загатна, че е стартирал със фотосите на нов филм, който носи заглавието " Добри родители ". Завършилият в НАТФИЗ по специалност режисьор, споделя вълнуващи фрагменти от снимачната площадка, на които най-често участват деца, което загатва, че идната продукция ще бъде целенасочена за родители и деца.

" На добър час! И дано Вселената бъде с нас! ", написа Къци, публикувайки кадър от снимачната площадка, а негови правилни почитатели и почитатели побързаха да го поздравят за новото начинание, като загатват, че с неспокойствие чакат кино лентата.

За всички е ясно, че Къци обожава децата, точно по тази причина и беше водещ на предаването " Кой е по-по-най “ цели 19 години. 

Припомняме Ви, че Къци Вапцаров има зад тила си много сполучливи продукции като режисьор, едни от които са: " Господ се грижи за всички " (2006), " Безсмъртието в античен Египет " (2007), " Добре пристигнали на Земята " (2008) и " Global Crisis " (2009).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР