Телевизионните зрители са виждали доста караници в ефира, но малко

...
Телевизионните зрители са виждали доста караници в ефира, но малко
Коментари Харесай

Волгин и Диков се скараха епично с много обиди

Телевизионните фенове са виждали много кавги в ефира, само че малко могат да се сравнят със конфликта на отзиви сред публицистите Петър Волгин и Сашо Диков по тематиката би трябвало ли България да изпраща оръжие на Украйна. В предаването си „ ЕвродикоФ ” по Евроком доайенът на телевизионната ни публицистика напомни спора, станал преди седмица по друга телевизия – TV1. Словесната битка стартира от тезата на Волгин, че в случай че България изпраща оръжие на Украйна, това единствено ще задълбочи и удължи войната.  

„ Видях да произнасяш най-гадната кретенщина в ефир! Ако не е кретенщина, то е идиотска демонстрация на комизъм! ”, изригна Сашо Диков след тези думи. „ Кое бе, Сашо?! ”, отвърна му разпалено Волгин, който сподели на сътрудника си, че нищо не схваща. Диков изиска пък Волгин да се извини.

„ Мисли с главата си! Когато има война, Организация на обединените нации първо постанова ембарго на доставките на оръжие ”, съобщи известният водещ от БНР. „ Всичко стартира от онази идиотщина през 2014 година, когато в Украйна стана прелом. Кличко-мличко взеха властта с прелом! ”, съобщи Волгин.

Диков не остана задължен и сподели, че тези думи са „ жалко светотатство ”. След това кавгата им се трансферира върху позициите на Кирил Петков и Асен Василев. Диков съобщи, че министър председателят се „ гъне като глист ” с цел да избегне изпращането на оръжие в Украйна. „ Глупости, това е единственото хубаво, което направи ”, съобщи на собствен ред Волгин.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР