Телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов гостуваха в студиото

...
Телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов гостуваха в студиото
Коментари Харесай

"Братя по сърце": Какво не знаем за звездния тандем Иван и Андрей?


Телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов гостуваха в студиото на " Тази неделя ", с цел да опишат за биографичната книга " Братя по сърце ", в която описват за 30-годишното си другарство и взаимна работа.

" В книгата нашите фенове ще намерят доста забавни и необикновени неща като синхроничности, които ни сплотяват ", сподели Иван.

" Много съвпадения има в живота ни ", добави Андрей.

" Парите за нас в никакъв случай не са били водещи, парите в никакъв случай не са били център. Имали сме доста по-драматични случаи в живота си, прекосявали сме през доста повече болежка и драма ", сподели Андрей.

" Бизнес драмите минават и отпътуват. Личните драми са тези, които са по-съкрушаващи и сме разказали и за тях в книгата ", добави Иван.

" Не сме икономисали нито един сложен миг в книгата ", сподели Андрей.

" Имаме много либерален метод да позволяваме разногласия - в случай че двамата не може да се разберем, просто се допитваме до екипа, само че това се случва все по-рядко ", добави той.

" Единственото, което си заслужава в този неправилен живот, е да се опитваме да развиваме и да влагаме сили, с цел да намерим вътрешния си център. Него или имаш шанса да го имаш присъщ, или родителите ти да са те възпитали - както е в моя случай, или би трябвало да го търсиш. Това става като скъсаш пъпната шнур с налог " публичното мнение " и с това какво мислят хората ", сподели Иван.

" Най-безсмисленото нещо на света е да загубиш време, мислейки си хората какво мислят за теб ", добави той.

" Аз съм безапелационен човек - в никакъв случай не се двоумя, когато съм взел обещано решение. Опитвам се да пребивавам със размах ", сподели Андрей.

" Смятам, че феновете ще харесат повече втория сезон на " Съни бийч ". Ще гледат 14 серии, а не 12 ", сподели Христов.

" Нашият живот е като едно влакче - от време на време е доста занимателно влакче, от време на време е на влакче на ужасите. Въпросът е че непрекъсното се случват завои и в никакъв случай не ти е скучно ", сподели Андрей.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР