Телевизионната звезда Опра Уинфри направи специално токшоу в защита на

...
Телевизионната звезда Опра Уинфри направи специално токшоу в защита на
Коментари Харесай

Опра Уинфри защитава Майкъл Джексън посмъртно

Телевизионната звезда Опра Уинфри направи особено токшоу в отбрана на Майкъл Джексън, заяви Reuters.
Предаването на телевизионната звезда се излъчи в понеделник вечерта американско време по HBO и телевизионния канал на самата Уинфри.
Телевизионната стратегия беше предизвикана от провокиралия доста мнения документален филм " Да напуснеш Невърленд ", който е основан на показанията на двама мъже, които настояват, че са били насилвани неведнъж от Джексън, до момента в който са били деца, съобщи БГНЕС.
В извадки от своя документален филм, Опра Уинфри сподели елементи от изявление, което е направила с двамата мъже. Тя пита единия за какво е траял да има контакти с Майкъл Джексън, откакто описаните полови похищения са се случили. Въпросът към другия мъж е за какво не е свидетелствал за насилието против него, когато е имал опция за това.
Наследниците на Майкъл Джексън отхвърлят всички обвинявания, отправени в " Да напуснеш Невърленд " и се изрекоха отрицателно за създателя на кино лентата Дан Рийд.
Майкъл Джексън умря през 2009 година През 2005 година той беше оневинен по обвинявания в блудничество с 13-годишно момче. През 1994 година Майкъл Джексън се споразумя с родителите на друго 13-годишно момче, които също го упрекваха в полово посягане против сина им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР