Телевизионната звезда Ники Кънчев загуби много близки хора тази година.

...
Телевизионната звезда Ники Кънчев загуби много близки хора тази година.
Коментари Харесай

Ковид отне още един близък на Ники Кънчев

Телевизионната звезда Ники Кънчев загуби доста близки хора тази година. И наподобява доста мъчно претърпява гибелта на другари, с което постоянно се сбогува с покъртителни думи, написани в обществените мрежи. 

Бившият водещ на " Стани богат " потъна още веднъж в тъга и оповести неприятна вест за кончината на доста уважавана персона, покосена от коронавирус. 

" Още един нечовечен удар от Ковид в последните часове! Без време си е тръгнал " с цел да се новопредстави " пред Господ един същински Човек. Човек, който говореше с Бога, който превеждаше думите Божии на нас елементарните миряни.

Свещеник, който потопи в светената вода хиляди българчета и ги направи правоверни християни. Свещеник, който венча пред Бог хиляди българи и ги направи фамилии. Свещеник, който " затвори очите " на хиляди наши братя и сестри и ги изпрати Нагоре. Отец Ангел, предстоятел на храма " Света София ".

Роден в Добрич, учил в София и Берн, отец Ангел гонеше духовни небеса, които са невъзможни за доста други. Безкрайна обща просвета, мега грамотен, подготвен за спор, само че образован спор, постоянно с точни разбори. Беше даже състезателен почитател и се интересуваше от футбола.

Господи, към този момент привикваш и армията си! Отец Ангел, който потопи в храма щерка ми Мари София в светената вода и я извади от купела Озарена! Братко мой, почивай в мир! Теб Господ ще те прегърне, сигурен съм ", ридае във Facebook Кънчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР