Телевизионната водеща Мегън Кели настоява, че е крайно време 48-годишният

...
Телевизионната водеща Мегън Кели настоява, че е крайно време 48-годишният
Коментари Харесай

Журналистка коментира авантюрите на Леонардо ди Каприо с млади жени

Телевизионната водеща Мегън Кели упорства, че е извънредно време 48-годишният Леонардо ди Каприо да спре и да намерения за бъдещето. Продължавайки да се среща с млади моделки, той в никакъв случай няма да откри любовта на живота си. В своя подкаст Megyn Kelly Show водещата разяснява евентуалния разказ на холивудския артист с 19-годишния израелска моделка Идън Полани, отбелязвайки, че тя безусловно „ може да му бъде щерка “.

„ Сега той излиза безусловно с тийнейджърка “, акцентира Мегън.

Кели е уверена, че в случай че продължи да има краткотрайни връзки с толкоз млади девойки, Ди Каприо в никакъв случай няма да " познае насладата да срещне някоя, в която да се влюби надълбоко и да построи семейство с нея ". Водещата назовава репутацията и вероятностите на Лео " тъжни ".

Леонардо ди Каприо и 19-годишната Идън Полани провокираха клюки за обич в края на януари, когато бяха видяни на едно и също празненство. Новите познати седяха дружно цяла вечер и не се криеха от фотографите.

След публично неодобрение и шумни полемики в медиите, вътрешни източници въпреки всичко отхвърлиха сантименталната връзка сред артиста и моделката. " Случи се по този начин, че Лео и Идън седяха един до различен на празненство и разговаряха в една и съща компания. Ако Лео приказва с момиче или седи с нея, това не значи, че той се среща с нея ", твърди осведомен.

Леонардо ди Каприо е прочут освен с сполучливата си кино кариера, само че и с многочислените си романи с доста по-млади от него девойки. В Холивуд от дълго време се носят теории, че артистът зарязва избраничките си, щом навършат 25 години.

Най-шумните романи на Лео бяха със супермоделката Жизел Бундхен (те се разделиха през 2005 година след петгодишна връзка), Анна Вялицина, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Тони Гарн, Нина Агдал. Всички те бяха на 25 години или по-млади. Последната му държанка беше Камила Мороне, артистът имаше връзка с нея над четири години, само че двойката се разпадна съвсем незабавно, щом Камила отпразнува своя " съдбовен " празник.

Наскоро актрисата Катрин Райън изложи теорията си за какво Ди Каприо не излиза с девойки над 25. Тя счита, че артистът е бил психически травмиран на снимачната площадка на " Титаник " и е влезнал в облика на 23-годишен мъж. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР