Телевизионната водеща Мариана Векилска отново е яхнала метлата и открито

...
Телевизионната водеща Мариана Векилска отново е яхнала метлата и открито
Коментари Харесай

Яхна метлата! Мариана Векилска избесня: Хората сме големи св...

Телевизионната водеща Мариана Векилска още веднъж е яхнала метлата и намерено се нахвърли против следващото безумство по улиците. Тя изненада всички с острия си и много пиперлив език, какъвто до момента не е употребила.

Преди няколко месеца ви показахме по какъв начин реагира на хората, които не почистват след домашните си любимци и оставят изпражненията им наред тротоарите. Този път Векилска е яхната метлата за нещо друго.

Водещата се нервира на хората, които оставят храна край кофите за отпадък. Тя счита, че по този метод не оказват помощ на бездомните кучета и е много последна в думите си, наричайки хората " прасета ". 

" Премълчавам мнения за произшествия по пътищата, за нещастия, гибел и загуби. Не пиша и по празници. Искам да споделям хубост. Обаче за националната дивотия не мога да замлъквам.

Освен, че доста хора не престават да не си събират след кучетата, също храчат - тлъсти храчки - по асфалта без терзания и си хвърлят фасовете, чашките, опаковките и цялата гнус, която създават. А някои доста БЛАГОРОДНО оставят до кофите за отпадък остатъците от риба, кокали, всевъзможни помии, че и 1 кг сурова кайма. И си мислят, че вършат огромно положително на бездомните животни. Хората сме огромни прасета. Без опрощение. п.с.: всичко това са усещания единствено от тази заран ", написа тя под кадър, който е снимала по време на утринната си разходка с нейния домакински любим, написа show.blitz.bg.

 



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР