Телевизионната водеща и политик Ксения Собчак вече не глези толкова

...
Телевизионната водеща и политик Ксения Собчак вече не глези толкова
Коментари Харесай

Откровена фотосесия на полуголата Ксения Собчак се появи в мрежата

Телевизионната водеща и политик Ксения Собчак към този момент не глези толкоз постоянно почитателите си с провокативни фотоси. Сега тя е примерна брачна половинка и майка, а и даже някогашен претендент за президент. Преди към 10 години, обаче, Собчак беше постоянно воин на скандалната хроника.

Известният фотограф, артист и режисьор Аслан Ахмадов подсети на Ксения за предишното й, като разгласява серия от нейни провокативни фотоси, на които тя е единствено по долни дрехи.



" Още една фотосесия от моите архиви. " Беше далечната 2005 година. Познахте ли я? - написа фотографът под фотосите на Собчак.

Снимките на полуголата Собчак са направени в провокативен жанр. Тя театралничи в " пандиза " и на един от фрагментите е прикована с белезници към решетките.



Самата водеща и политик не реагира на фотосите от 2005 година А Аслан Ахмадов, откакто първият му пост събра разнообразни мнения, подгря публичния интерес и разгласява още фотоси.



" Съдейки по предходни изявления и мнения, потребителите ми харесаха фотосесията от далечната 2005 година. Вижте преди лягане още няколко фотоси и помнете - това е просто изкуство ", означи фотографът.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР