Телевизионната водеща Елън Дедженеръс е сред най-обичаните светски личности. Но

...
Телевизионната водеща Елън Дедженеръс е сред най-обичаните светски личности. Но
Коментари Харесай

Тъмната страна на най-обичаната американка

Телевизионната водеща Елън Дедженеръс е измежду най-обичаните всемирски персони. Но съдейки по мнения от някогашни чиновници на телевизионното й предаване, Елън не е това, което демонстрира на дребния екран. Вижте в канала във vbox7:

Вълната от неприятни мнения отключи американският комедиант Кевин Портър, който  написа в Туитър:

„ Във времена като тези ние се нуждаем от добрина. Такава, за каквато Елън Дедженеръс постоянно приказва. За нея също се знае, че е извънредно неприятен човек. Споделете най-лошите си прекарвания с Елън, а за всеки коментар ще даря по $2 $ за хранителна банка “.
 

— Kevin T. Porter (@KevinTPorter)

Коментарите към туит-а на Портър са десетки. Един от тях гласи: „ Тя изисква от чиновниците си да дъвчат дъвка, когато поддържат връзка с нея, тъй като има „ доста сензитивно подушване “. Ако усети, че имате неприятен мирис, тя ви кара да се приберете вкъщи и да се изкъпете “.

Втори някогашен чиновник написа: „ Мой прочут работеше за шоуто на Елън в продължение на две години и ми показа, че тя в никакъв случай не поздравява. Доколкото знам, никой от чиновниците няма разрешение да поддържа връзка с нея “.

Друг консуматор споделя неприятна преживелица, която се е случила в ресторанта, в който работи.

„ С приятелката ми бяхме сервитьорки на масата, на която стояха Елън и Порша. Веднъж тя хвърли паница със сьомга по приятелката ми, тъй като това не била нейната поръчка “.

Самата Елън Дедженеръс към момента не е дала коментар.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР