Телевизионната водеща Ани Салич отново се е сближила с бившия

...
Телевизионната водеща Ани Салич отново се е сближила с бившия
Коментари Харесай

Бизнесмен със солидни финансови възможности сложи край на връзката си с Ани Салич

 Телевизионната водеща Ани Салич още веднъж се е сближила с някогашния си мъж Бранко Салич, откакто е била зарязана от предприемач със солидни финансови благоприятни условия и търговец на алкохол. Аферата на екранната партньорка на Ники Дойнов с бизнесмена е траяла към половин година, само че е завършила по негова самодейност.

Според осведомени случката на говорителката на Нова тв се е зародила около случая по време на летните стихии предишното лято, при който закъса с автомобила си измежду нощ и в най-големия потоп. Мъжът бил един от джентълмените, отзовали се и помогнали на Салич в напечената обстановка, приказва се из бизнес кръга му. Много бързо другарството им минало на интимно равнище, а баровецът все по-често почнал да отсъства от нормалните сбирки на компанията си, с цел да споделя времето си с Ани Салич във вилата й в Рударци.

От уста на уста към този момент съвсем цялото пернишко село е осведомено за различен среднощен и пътен случай с телевизионерката и някогашното й гадже. След следващата късна емисия вести, изчетена от Салич, двамата се прибирали към вилата, всеки с колата си. Карали един след различен, само че на входа на селото пийнал водач замел и двата автомобила. По-сериозен удар понесъл втория, с предприемача зад кормилото, само че за благополучие провалите не били съдбовни. На място за разплитане на случая се отзовал дежурен патрул на КАТ от Перник.

Докато са били дружно, на няколко пъти вносителят на алкохол глезил телевизионерката с почивки из страната. Запознал я с най-близките от обкръжението си, в което не участвали инцидентни хора. Не всички от тях обаче останали с позитивни усещания за новинарката. Още повече, че и след раздялата с приятеля им, тя траяла да ги търси за всевъзможни персонални услуги или в полза на благотворителните й начинания. След края на връзката си с предприемача, който е съименник на фамозен артист, Ани Салич е възобновила връзката си с бащата на децата си. Най-щастлива от този факт била щерка й Хана, която постоянно е била доста привързана към баща си.

Освен този претекст, другата причина да отвори още веднъж къщата си за някогашния си брачен партньор било и нежеланото му финансово състояние. Според медийни изказвания, бохемът Бранко Салич е профукал стотици хиляди левове на хазарт, като даже дълг от 300 бона към Коко Динев е бил главната причина фамилията да се разведе, с цел да избави имуществото си, твърди " Пик ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР