Телевизионната риалити звезда Меган Маккена сподели ужасяващо преживяване, когато беше

...
Телевизионната риалити звезда Меган Маккена сподели ужасяващо преживяване, когато беше
Коментари Харесай

Бременната Меган Маккена се втурна към спешна помощ след „ужасяваща“ реакция на лекарства за ин витро оплождане

Телевизионната риалити звезда Меган Маккена показа ужасяващо прекарване, когато беше откарана незабавно в незабавна помощ, откакто коремът й се удвои заради алергична реакция.

Бременната звезда от TOWIE, 31, която разгласи бременността си по-рано този месец, уведоми почитателите си за страховития случай, който се случи след медикаментозно ин витро оплождане.

Меган, която страда от заболяването на Крон, изясни във видео с годеника си Оливър Бърк: „ Бях малко тиха, тъй като имах алергична реакция от едно от медикаментите и трябваше да отида в незабавното поделение с Оли. Коремът ми беше двойно по-голям и това беше призрачен сън, тъй че несъмнено не одобрявам повече това лекарство.

" Тялото ми е свръхчувствително и е по-страшно, тъй като се безпокоя за това, че визира бебето, само че след диалог с лекарите в болничното заведение те споделиха, че в действителност не може да повлияе на бебето, което има алергична реакция. Ето за какво не съм била тук, само че се усещам доста по-добре и ще се върна да подготвя вечерите си за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР