Телевизионната любимка Габи Логан се облече като много секси Дядо

...
Телевизионната любимка Габи Логан се облече като много секси Дядо
Коментари Харесай

Габи Логан получи неприятен шок, след като се облече като секси Дядо Коледа, за да изненада съпруга си Кени

Телевизионната фаворитка Габи Логан се облече като доста секси Дядо Коледа, с цел да изненада брачна половинка си Кени, само че вместо това беше посрещната от майка си.

50-годишната водеща разкри, че се е вмъкнала в нищожен номер, с цел да го почерпи за Коледа, само че вместо това се е срещнала с неговата свекърва Елизабет, чиито очи „ съвсем изскочиха от главата й “. Дръзкият проект на госпожа Клаус се оказа зле, когато тя отвори подкаста The Mid-Point.

Тя също по този начин разкри най-лошия коледен подарък, който брачният партньор й в миналото й е правил, до момента в който разказваше всичко за живота им вкъщи по време на празника Период. Кени, също в шоуто, си спомни ужасния миг, когато Габи получи доста противен потрес. „ Ами когато слезе, когато майка ми беше там, с най-късата пола в миналото?

„ Очите на майка ми съвсем изскочиха от главата й. Господи, майка ми беше като „ О, Боже мой “ – и това беше при започване на връзката. “ Редовната телевизия с алено лице, която се хвана за шотландеца преди 23 години, се изкикоти и отговори: „ Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР