Телевизионна водеща, която прави интервю в студио с маска. Това

...
Телевизионна водеща, която прави интервю в студио с маска. Това
Коментари Харесай

Водещите в западни телевизии все по-често в ефир с маски


Телевизионна водеща, която прави изявление в студио с маска. Това е все по-често срещана панорама в доста от западните малките екрани.

За едни от пионерите в тази превантивна мярка могат да се смятат публичната телевизия VRT, които още при започване на януари обявиха, че подхващат тази фрапантна стъпка след съвещания със здравните управляващи в Белгия.

„ От началото на пандемията предприехме голям брой ограничения, които да подсигуряват на посетители те, че студиата ни са задоволително предпазени по време на диалозите, описа представителят на медията Берт Вермейр, съобщи БГНЕС.

Като предписание в медията е въведено, че водещи ят поставя маската, сега на влизане на госта в студиото. С нея той стои през целия ефир до излизане на събеседника. Водещият на новините също е с маска.

От мениджмънта на медията обявиха, че защитната мярка визира даже водещи ят на времето или пък този, който е на телевизионната плазма, с цел да обясни някоя спомагателна детайлност.

Новото предписание с маски те визира и водещи те на спортните вести, както и студиата на Шампионската лига, където и водещи и събеседници, въпреки и на огромна маса и в разстояние най-малко метър и половина, остават с маска.

В Белгия доста известна процедура е радио и телевизионните излъчвания да излъчват взаимни продукции в утринните часове. От телевизионните фрагменти се вижда, че доста студия са облицовани и с дебели плексигласови стъкла и пластмасови стени сред столовете, тъй че всички събеседници са изолирани. Според здравните управляващи при тази отбрана събеседниците може да бъдат и без маски. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР