Телевизионерите го заковали, че работи по време на болничен с

...
Телевизионерите го заковали, че работи по време на болничен с
Коментари Харесай

Д-р Вальов съди Господари на ефира

Телевизионерите го " заковали ", че работи по време на болничен с сътрудник под прикритие

Бившият началник на КОЦ-Пловдив Д-р Красимир Вальов ще съди " Господари на ефира ", откакто за следващ път е бил подложен на нечовечен тормоз от екипа на телевизионното предаване. Той напусна Онкото през ноември 2016 година поради абсурда към цената на закупения за потребностите на диспансера скенер. Тогава " Господари на ефира " направиха серия от излъчвания, които целяха да потвърдят, че договорката е съмнителна. По-късно от предаването нападнаха диспансера с обвинявания, че са правили ненужни интервенции на хора със здрави органи, написа " Марица ". 

" Съдът ще каже дали съм отговорен. Тези хора обаче трансфораха живота ми в пъкъл. Не стопират да ме тормозят. Този път минаха всевъзможни границата и аз също ще потърся правата си в съда ", разяснява доктор Вальов, който самичък се свърза с " Марица ", с цел да опише за клопката, в който е попаднал. 

Известният ортопед е в болнични от предишния месец, когато е претърпял две интервенции на краката. Страда още от диабет и високо кръвно. Преди няколко седмици обаче с Вальов се свързала жена, която се показала за щерка на признателна негова пациентка. Поискала консултация с него и упорствала персонално да я прегледа. Докторът неведнъж отказвал, само че дамата, представяща се за Величка, не серпантина да му звъни. В последна сметка Вальов се съгласил да я прегледа, като вярвал, че в действителност е човек, който има потребност от помощ. На 27 февруари самият той имал обзор при сътрудници в ДКЦ " Пловдив ", където работи и самият той. Разбрал се с Величка да пристигна в кабинета му. " Дойде и изясни от какво се оплака. Не открих значителен проблем, само че взех решение да  изпиша рецепта. В този миг на вратата се затропа и в кабинета ми нахлуха известният Дани Йорданов и оператор с камера. В този миг разбрах, че още веднъж съм станал жертва на операция ", разяснява доктор Вальов. Според него " господарите " са го взели на мушката, изживявайки се като единствените стожери на морала в страната. " С този капан най-вероятно целят да потвърдят, че се укривам от правораздаването и се върша на болен, а в това време работя. Това е жалка клевета и този път ще потърся правата си в съда, както и поддръжката на лекарска колегия ", сподели доктор Вальов. 

Екипът на " Марица " потърси гледната точка на Дани Йорданов по случая, само че до приключването на броя не я получи. 

Продължение на тематиката очаквайте в утрешния брой.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР