Телевизионен канал Россия 1. 1 януари 2013 г. програмата Първа

...
Телевизионен канал Россия 1. 1 януари 2013 г. програмата Първа
Коментари Харесай

Володимир Зеленски забавлява руснаците за ЧНГ преди 10 г.

Телевизионен канал " Россия 1 ". 1 януари 2013 година програмата " Първа новогодишна вечер " водят Максим Галкин и Володимир Зеленски, написа уеб сайтът meduza.io, разгласен за задграничен сътрудник в Русия и разгласява видео от програмата.

Галкин и Зеленски  се майтапят с традицията на новогодишното пиене, съветската салата и Филип Киркоров. " Съветското шампанско влезе в Книгата на върховете на Гинес като абсурд: има напитка, няма страна. Галкин се възмущава, че съгласно новия закон за възбраната на реклама на алкохол и цигари, би трябвало да се забрани и " Ну погоди! ", тъй като " децата ще видят по какъв начин вълка пуши ". Зеленски му отвръща, че в телефона на Галкин е записан като " гастарбайтер ". С песни вземат участие Николай Басков, Евгений Петросян, Потап и Настя. Вера Брежнева хвърля въздушни целувки към залата, Владимир Соловьов се смее на шегите на Зеленский. На масите са Олег Газманов, Дмитрий Губерниев, Григорий Лепс, други звезди от Русия и Украйна.

10 години по-късно Украйна и Русия са във война. Зеленски е президент и висш главнокомандващ. Галкин се разгласи против войната и бе заставен да напусне Русия, тъй като бе разгласен за " задграничен сътрудник ". Вера Брежнева е в листата на " нежеланите актьори " в Русия и е доброволец в пункт за филантропична помощ. Владимир Соловьов в своето токшоу приканва за заличаването на Украйна и назовава Зеленски " наркоман ". Потап събира пари за потърпевшите от войната. Петросян, Басков и Лепс поддържат " спецоперацията ". Газманов разгласи концерт в анексирания Херсон, само че той се провали, откакто украинците си върнаха града. Губерниев прави " патриотични " концерти. " Россия 1 " е неразрешен по цяла Европа като основното оръжие на пропагандата на Путин.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР