Телец През идната седмица ще се радвате на стабилност. Всичко ще

...
Телец
През идната седмица ще се радвате на стабилност. Всичко ще
Коментари Харесай

Часът Настъпи, Започна Повратната Седмица! Козирог И Везни Трябва Да Черпят, Но Алена Поля С Леден Душ Представителите На

Телец
През идната седмица ще се радвате на непоклатимост. Всичко ще върви по проект и в по-голямата част от времето ще бъдете в положително въодушевление. В работата ще бъдете възнаградени за положените старания, въпреки че има риск някои от вас да се преуморят. Пазете нервите си в понеделник и вторник.

Близнаци
През идните дни ще имате приятни прекарвания, които ще ви заредят с положително въодушевление, само че не е изключено на моменти да сте по-изнервени, даже избухливи, изключително към края на интервала. Темата за парите също още веднъж ще ви занимава.

Рак
Има възможност да се огънете под тежестта на отговорности и отговорности. По опция отложете някои задания. Така ще имате повече сили за вашия приоритет сега. Ще имате приятни срещи и диалог с непосредствен човек.

Лъв
През идната седмица служебните каузи ще се развиват по проект, ще се стремите към удача и ще жънете триумфи. Колкото по-организирани и целенасочени сте, толкоз по-трайни ще бъдат достиженията ви. Ще имате сантиментални прекарвания и ще срещнете поддръжка от обичания човек.

Дева
През дадения интервал даже по-предизвикателните астрологични въздействия ще работят във ваша изгода. Това значи, че ще бъдете възнаградени по един или различен метод, даже в случай че имате повече работа. Подходящ интервал да научите нещо, което ще ви бъде потребно.

Везни
Идната седмица може и да не стартира толкоз добре, само че с всеки идващ ден настроението ви ще се усъвършенства. Гледайте някой да не ви изкара от равновение. Бъдете малко по-смели и отстоявайте позициите си. Имате поддръжка от планетните въздействия.

Скорпион
През дадения интервал оставете грижите и маловажните неща настрани и се концентрирайте върху дълготрайните си цели. Няма да срещате никакви спънки по пътя си, тъй че планирайте и действайте.

Стрелец
През идната седмица ще се чувствате по-добре от предходната, тъй като дилемите и отговорностите ви като че ли ще намалеят, ще дишате много по-свободно. Ако през миналите дни всекидневието ви е било скучно или по-натоварено, в този момент ще деянията присъщата за вас податливост да търсите нещо по-различно и забавно.

Козирог
През дадения интервал планетните въздействия ще ви дадат чудесната опция да се устремите право напред, да започнете нещо ново, и то както вие обичате – внимателно и без непотребни опасности. За да се случи това обаче, би трябвало да го заслужите.

Водолей
През идните дни е допустимо да изпитвате по-голямо предпочитание да си угаждате. Ще се чувствате по-привлекателни и ще разсъните интерес у близките, в случай че измененията външния си тип. Бъдете доброжелателни и общителни към близките. Понеделник и вторник са чудесни дни за вас.

Риби
Бъдете проведени, тъй като това е причина да извършите всичките си задания. Не е печеливша тактика да се носите по течението в този миг – мислете по-прагматично. Ако действате уверено, ще имате чудесни резултати напълно скоро.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР