ТелецМоже да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и

...
ТелецМоже да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Не взимайте важви решения

Телец

Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, изкусно и изтънчено. На способността Ви да излизате с почтено от комплицирани обстановки, ще завидят доста по-опитни сътрудници и познати. Ще се появят благоприятни условия да намерите нови съидейници, и то доста авторитетни, а дружно с тях ще можете да постигнете огромни триумфи. Радва Ви стабилността на прочувствения декор: даже и не напълно дребните компликации няма да Ви попречат да запазите умерено и отзивчиво въодушевление. Най-добре е всички среши, без значение от техния темперамент, да уреждате отвън дома си. Би Ви било доста потребно някакво многообразие.
 

Близнаци

Днес на Вашият обичан човек няма да се наложи дълго да Ви уговаря с цел да прекарате деня в неговата компания. И на Вас таман това доста ще Ви се желае, и по тази причина няма да имате нито сили, нито предпочитание да откажете от такава прелестна вероятност. Дори и да бихте го поискали, отново не може да се получи.
 

Рак

Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.
 

Лъв

В най-неочаквания миг ненадейно експлоадиране на яд може да промени хода на диалога, който е почнал със спокоен и благосклонен звук. Затова в случай че желаете да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, с цел да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте в детайли да обясните, какво в действителност сте имали поради. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени прекомерно позитивно към Вас.
 

Дева

През този ден Вашите връзки, също както и връзките с Вашия обичан човек, ще зависят напълно и изцяло от това, каква музика ще звучи във Вашите души и уши.
 

Везни

Ще се окаже, че би трябвало да отложите реализацията на някои проекти, защото събитията ще се подредят по не най-хубавия за Вас метод. Възможни са разногласия с шефовете и различия с сътрудниците, а всичко това по никакъв метод няма да способства за ползотворност на работата. Освен това, ще загубите интерес към по-рано стартирани планове, и ще ги довършвате безусловно на мощ. Личните връзки няма да Ви донесат сърпрайзи, въпреки че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било съображение. Не постоянно е потребно доста да мечтаете, а да не се замисляте, по какъв начин да реализирате своите фантазии...
 

Скорпион

Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча? ” най- добре ще бъде да му отговорите: ”Не ми пречи! ”.
 

Стрелец

Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и напълно не Ви е безразлично по какъв начин се усещат, и какво е тяхното въодушевление. Няма да Ви е все едно, в случай че някой от тях се тормози за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може искрено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие задоволително поддръжка? Ако отговорът Ви е „ не ”, може би просто сте не запомнили, да поискате помощ. Днес е уместно време, да си дадете сметка, изказвате ли, въпреки и от време на време, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат предпочитание въпреки понякога да Ви оказват помощ.
 

Козирог

Устройте си общ ден с наименование „ Плодове и зеленчуци ”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато щеее се храниете един-друг с ягоди, банани ил всевъзможни вкусотии с ръка, Хем ше се витаминизирате с толкоз деликатност и угриженост...
 

Водолей

Това е доста под напрежение ден, който може да Ви донесе разочарования от непосредствен човек. Ще се наложи да се разделите с доста илюзии, което е мъчително и неприятно, само че належащо. Не си коства през днешния ден да взимате решения, тъй като сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са различия с роднините и не е изключена рецензия от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте съумели да оправдаете очакванията на родителите си, не изпадайте в отчаяние. Трудно ще бъде да запазите положителното си въодушевление, само че и да изпаднете в меланхолия не е нужно.
 

Риби

Днес Рибите, разчитащи на лесна победа в професионалната сфера, ще бъдат разочаровани. Опитвайки се да измененията обстановката към по-добро, Вие ще допуснете неточности, от които неотложно ще се възползват недоброжелатели и съперници. Най-доброто, което можете да извършите е, да не вършиме нищо значимо, и оптимално да се концентрирате върху решаването на дребни поведенчески задания. Затова в областта на персоналните връзки очевидно доминира въздействието на позитивните трендове. Хармонично и умерено ще се подреждат връзките с околните Ви, а в такава конюнктура дори рутината наподобява приятна. Обикновените домашни отговорности освен ще Ви радват, само че и ще Ви оказват помощ да съберете мислите си и да вземете значимо решение.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР