Телец от първа декада (21-30.04.) Хората от този знак обикновено

...
Телец от първа декада (21-30.04.) Хората от този знак обикновено
Коментари Харесай

Зодия Телец по декади

Телец от първа декада (21-30.04.)
Хората от този знак нормално се отличават с спорен темперамент и прочувствена натура. Трезв разум, мощни персони, много упорити и постоянно капризни. Малко мързеливи, изпитват обич към разкоша и комфорта, податливост към неразумни разноски, постоянно безапелационни и нерешителни. Но като цяло обаятелните Телци са търпеливи и рационални, положителни и сантиментални. Надарени са с огромни умствени качества под въздействие на Меркурий. Честолюбиви, безкористни, идеалисти. Много известни писатели са родени през тази декада. Доминира мъжкото начало което прави характера им неустрашим и деен. Намират се под въздействие на Меркурий. Важни години: 16, 24, 30, 33, 39, 45, 51, 57.

Телците от втора декада

(01-10.05.) са благородни натури, мечтателни и нерешителни, целеустремени и настойчиви. Отличават се с увлечение към литературата и колкото и да е необичайно и към политиката. Родените на 10 и 11 май са музикални персони. Жените от тази декада по никакъв начин не са равнодушни към хубавите тъкани, обожават сладките неща и постоянно имат проблеми с тежестта. В живота нормално ги съпътства шанса. Тези Телци са склонни към неумерено сладострастие. Въпреки донжуановските си пристрастености, могат да стигнат и до другата прекаленост – да бъдат прекомерно цинични. Препоръчва им се да носят аквамарин- камък на чистата небесна обич и човеколюбието, носи благополучие в брака, поддържа в единение съпрузите. Добър е още и изумруд, който усилва интуицията, просветлява мозъка, усмирява пристрастеностите и подтиква притежателя си към положителни действия. Намират се под въздействие на Луната. Важни години: 16, 21, 24, 33, 41,50, 60, 64.

Телците от трета декада

(11-21.05.)изпитват мощно въздействието на Сатурн. Затова постоянно са настроени песимистично, обичат самотата, склонни са да се запасяват с всичко належащо за „ черни дни”, в идването на които не се съмняват. Те са работливи, обичат да работят работа обвързвана със земята и селското стопанство. Много наблюдателни, сантиментални, правилни в любовта, чувствителни и честолюбиви. Често демонстрират качества в региона на рисуването, архитектурата, литературата, историята. Някои имат дори гений за админи. Тези хора би трябвало да имат развъртян музикален слух, да са приобщени към музиката, изкуството. Необходимо е да преодолеят в себе си недоверчивостта и страхът от житейските неудачи. За отбягване на неприятностите с венозното кръвообръщение, представителите на тази декада – изключително при дамите, е нужна постоянна гимнастика. За тях е потребен ахат, изумруд. Да се заобикаля носенето на цитрин. Намират се под въздействие на Сатурн. Важни години: 16, 21, 24, 33, 41,50, 60, 64.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР