Telenor започва да предлага още една услуга - застраховка за

...
Telenor започва да предлага още една услуга - застраховка за
Коментари Харесай

Telenor навлезе и в застрахователния бизнес

Telenor стартира да предлага още една услуга - застраховка за смарт телефони. Тя ще бъде налична още от на следващия ден, 29 март, а от нея ще могат да се възползват всички клиенти на оператора, които са закупили ново устройство с контракт, съобщи пред публицисти Горан Маркович, основен маркетинг шеф.

Месечната награда ще се заплаща дружно с фактурата за мобилните услуги, посочи Мила Кушева, маркетинг шеф. За клиентите, които сключат контракт до 30 април, първата награда е безвъзмездна.

Самата награда ще бъде сред 1,99 лв. за устройствата на цена до 200 лв. и ще стига до 20 лв. месечно за тези от най-високия клас. Застраховката " Смартфон протект " ще покрива инцидентни и злоумишлени повреди, а " Смартфон протект+ " и кражба, като в този случай потребителят ще би трябвало да показа документ от полицията.

При всяко декларирано застрахователно събитие, без значение дали щета или кражба, клиентът ще би трябвало да заплати самичък част от ремонта или подмяната. За най-евтините устройства то ще бъде до 40 лв., а при най-скъпите - до 250.

Полицата ще бъде безсрочна и ще може да се приключи когато и да е без наказателна клауза, а клиентът ще може да съобщи до 2 вреди в границите на 12 месеца. Тя ще важи единствено за нови устройства, купени от оператора.

Услугата се дава дружно с Chubb European Group, която работи на редица пазари в Европа и към този момент има застраховани 9 милиона смарт телефона. Разрешението на Telenor бе обещано на 20 март т.г. от Комисията за финансов контрол.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР