Теленор предлага на всички свои клиенти план с неограничен достъп

...
Теленор предлага на всички свои клиенти план с неограничен достъп
Коментари Харесай

Неограничен достъп и мегабайти към iZZI заедно с таблет Lenovo Tab M8 от Теленор

Теленор предлага на всички свои клиенти проект с безграничен достъп до просветителната платформа iZZI в комплект с функционалния таблет LENOVO Tab M8 на обща цена от 19,98 лева./месец с двугодишен контракт. С този абонаментен проект клиентите получават и неограничени мегабайти към просветителната платформа iZZI, 20 000 национални мегабайта, и 6 100 роуминг мегабайта в зона Европейски Съюз.

В цифровата просветителна платформа могат да бъдат открити образователни запаси и материали за възпитаници от 1. до 7. клас на издателствата Клет България, Булвест и Анубис. Тя разкрива нови благоприятни условия пред модерното, софтуерно насочено обучение, посредством интерактивни запаси, видеа и особено приспособен и приспособен към възрастта на учениците материал.

План Интернет+ 16,99 дава опция и за безвъзмезден абонамент за целия период на контракта на една от две скъпи за родителите услуги - ”” и ””. “Онлайн защита” работи както в мрежата на Теленор, по този начин и в други wi-fi мрежи. С нея устройството ви е предпазено от разнообразни зловредни и шпионски софтуери, троянски кон, фишинги и други онлайн рискове.

“Родителски контрол” дава опция за безвреден и непоказен мониторинг и надзор върху устройството на детето. Тя разрешава обезпечаването на несъмнено фокус време, ограничение достъпа до Интернет, както и точна локация на детето, с цел да бъде родителят постоянно осведомен какво се случва с него и къде се намира то.

Повече за това и други оферти на Теленор, можете да откриете, както и във всеки от в цялата страна.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР