Теленор осигурява приоритетно обслужване за бизнес клиентите си с малки

...
Теленор осигурява приоритетно обслужване за бизнес клиентите си с малки
Коментари Харесай

Бизнес експертите на Теленор ще осигуряват приоритетно обслужване за клиенти с малък бизнес

Теленор обезпечава предпочитано обслужване за бизнес клиентите си с дребни компании, обслужвани в магазините в цялата страна. Телекомът ще им даде опция да си запазят ден и час за обслужване или консултация по отношение на абонаментите на фирмената група или предлаганите от оператора услуги. Част от чиновниците в обособени магазини, бизнес специалисти, ще бъдат особено подготвени да дават отговор на запитванията на дребните бизнес клиенти.

Бизнес клиентите на Теленор могат да запазят среща в магазин по тяхно предпочитание през. Там те могат да заявят комфортни за тях време и място, където да бъдат обслужени.

" В непрестанно изменяща се бизнес среда, дребният и междинен бизнес има потребност от самостоятелно и дейно обслужване. Ефективността и надеждността на употребяваните услуги и сътрудниците, с които те работят, се трансформират във все по-голям фактор за техния триумф. С комбинацията от налични телекомуникационни решения и дейно обслужване с персонално внимание към всеки клиент, Теленор ще отговори на динамичността и все по-високите условия на бизнесите към телеком операторите ", сподели Богдан Узелац, основен търговски шеф на Теленор.

Бизнес специалистите на Теленор имат за цел да подобрят обслужването на бизнес клиентите на оператора, като го създадат по-бързо и комфортно. Съществуващите бизнес клиенти на компанията, както и всички нови клиенти ще бъдат известени за обслужващия ги магазин. Това ще е и мястото, където ще могат да получават информация за вероятни решения за бизнеса им, да бъдат обслужени самостоятелно и да бъдат подкрепени с ръководството на употребяваните услуги в Теленор.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР