Теленор дава възможност на всички свои клиенти, които подновят или

...
Теленор дава възможност на всички свои клиенти, които подновят или
Коментари Харесай

Всеки може да бъде Дядо Коледа с Теленор |

Теленор дава опция на всички свои клиенти, които възобновят или сключат нов контракт, без значение от тарифния проект, да получат неограничени мегабайти до три месеца.

Предложението е годно през целия празничен декември и до 10 януари в това число. Теленор има вяра в коледните чудеса и знае, че всеки може да бъде Дядо Коледа. Ето за какво клиентите на оператора, които вземат проект Тотал Макс, ще имат опция да споделят с непосредствен, който също е клиент на компанията, неограничени мегабайти за един месец.

Всеки, сключил контракт на абонаментен проект Тотал в интервала на акцията, ще може да се възползва от коледните безкрайни мегабайти и да се наслаждения на незабравими празници, в които да сбъдне своите виртуални фантазии. Може да прекара време със фамилията, въпреки и от разстояние, с помощта на цифровите технологии, както и да изгледа всички филми в коледния си лист по време на почивката си.

Още доста изненади чакат клиентите на Теленор в приложението MyTelenor Bulgaria. Там до края на месеца потребителите имат опция да получат страхотни изненади от цифровата игра на оператора. Всеки ден могат да отворят цифрово „ прозорче “, което ще ги води до изненада - спомагателни мегабайти, промокодове от разнообразни сътрудници на Теленор или забавни отстъпки за устройства. Всеки може да избере дали да задържи своя подарък, или самичък да се трансформира в Дядо Коледа, като го подари на собствен непосредствен, който също е клиент на оператора.

Пет следващи игри в MyTelenor приложението дават опция за отключване на още по-големи изненади и още по-голям късмет за това да превърнете този празничен сезон в в действителност паметен миг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР