Теленор България стартира предварителните поръчки на новите смартфони от серията

...
Теленор България стартира предварителните поръчки на новите смартфони от серията
Коментари Харесай

Теленор стартира предварителните поръчки за HUAWEI P50 PRO и HUAWEI P50 POCKET

Теленор България започва предварителните поръчки на новите смарт телефони от серията Huawei P50 - Pro и Pocket. Смартфоните могат да бъдат декларирани от уеб страницата на телекома в интервала 25 януари - 6 февруари, като поръчалите авансово ще го получат в комплект с ултрамодерните Huawei FreeBuds 4 безжични слушалки.

Смартфоните от серията HUAWEI P50 се отличават със моден дизайн, последващо потомство Dual-Matrix камери и 120Hz True-Chroma екрани, които подсигуряват чудесно показване на всяко наличие. Вградените в Dual-Matrix системата високотехнологични решения като True-Chroma Shot, HUAWEI XD Optics и XD Fusion Pro Image Engine обезпечават смайващи елементи на всеки кадър и извънредно действителни цветове. Задвижвани от EMUI 12, смарт телефоните от серията HUAWEI P50 оферират съвременно и напълно насочено към потребностите на потребителите прекарване.

Флагманът HUAWEI P50 PRO ще впечатли феновете на фотографията с невероятната технология True-Chroma Shot, 6,6-инчов True-Chroma екран, 120 Hz периодичност на освежаване на екрана и опция за Ultimate Zoom от 0.5 до цели 100 пъти, с цел да е всяко изображение още по-близко. Издръжливата батерия поддържа 66W кабелно и 50W безжично зареждане HUAWEI SuperCharge.

Вторият атрактивен модел е сгъваемият Huawei P50 Pocket, с дебелина 7,2 мм в отворено състояние и 15,2 мм в сгънато, като устройството тежи единствено 190 грама. Потребителите са облагодетелствани от спомагателен екран, който е усъвършенстван за елементарен достъп и проявление на вести. Компактният сгъваем телефон е оборудван с тройна 40-мегапикселова камера, водач в промишлеността. Дългият живот на батерията се обезпечава от заряд от 4000mAh, като телефонът поддържа 40W зареждане.

Смартфоните от серията HUAWEI P50 се оферират с мобилните проекти на Теленор на цени от 1379.99 лева в брой или 66.99 лева месечно на лизинг за Huawei P50 Pro и 1649.99 лева в брой или 79.99 лева на месец на лизинг с тарифен проект „ Тотал Макс 59.99 “‘. Официалните продажби стартират от 7 февруари. Повече елементи за устройствата и тарифните проекти могат да бъдат открити на уеб страницата на оператора.

За повече информация можете да ни следите в,, и на
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР