Теленор България стартира предварителните поръчки на новите флагман модели на

...
Теленор България стартира предварителните поръчки на новите флагман модели на
Коментари Харесай

Теленор стартира предварителните поръчки за новите смартфони SAMSUNG Galaxy S22 Ultra, S22+, S22 и серията таблети Tab S8

Теленор България започва предварителните поръчки на новите флагман модели на Samsung - смарт телефоните от Galaxy S22 серията и таблетите от серията Tab S8.  

Устройствата могат да бъдат декларирани в уеб страницата на телекома от 9 февруари до 24 февруари в среднощ. Клиентите, поръчали авансово някое от новите устройства на Samsung, ще получат в комплект и спомагателна джаджа. Поръчалите един от трите смарт телефона Galaxy S22, S22+ или S22 Ultra ще го получат в комплект с Galaxy Buds Pro Black безжични слушалки. Клиентите, избрали някой от новите таблети на компанията Tab S8, Tab S8+ или Tab S8 Ultra, ще имат опцията да получат в комплект и аксесоара Keyboard Cover.  
Само онлайн: Теленор предлага композиция от HUAWEI Watch GT 3 42mm Leather Strap и HUAWEI Nova 9 със 150 лева отстъпка
В месеца на любовта Теленор България предлага редица забавни комбинации от устройства със специфична отстъпка, годна единствено за поръчки...
Прочети повече
Смартфоните от именитата серия на Samsung в този момент са още по-мощни и красиви. Новите флагмани от серия S се сплотяват от стилния си външен тип и лъчение, както и от невероятните Dynamic AMOLED 2X екрани за още по-впечатляващо прекарване. Моделите работят с най-новия и високопроизводителен чипсет на Samsung – Exynos 2200, основан при 4 nm софтуерен развой, и имат IP68 отбрана от вода и прахуляк. Новите флагмани разполагат с ултразвуков, необикновено бърз датчик за пръстови отпечатъци под екрана, а корпусите им са предпазени от Gorilla Glass Victus+ покритие на екраните и гърбовете.  

Смартфонът Galaxy S22 Ultra идва с най-големия екран в серията с размер 6,8 инча диагонално, резолюция QHD+ и освежаване на картината от 120Hz. Той предлага опцията за потребление в композиция с S Pen на Samsung, разкривайки безкрайни благоприятни условия пред изобретателно настроените консуматори. Моделът се отличава още с четворната си камера, чийто главен датчик е 108 мегапиксела и основава кристално ясни фотоси с Live Pixel технология. Впечатляващо е съществуването и на телемакро камера с десеткратно оптично нарастване. S22 Ultra работи с до 12 GB RAM според от определения модел, батерия с потенциал 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане. Galaxy S22 Ultra се предлага в четири комбинации – черно, бяло, зелено и алено.  

Galaxy S22 + е по-компактен, само че не отстъпва на премиум модела в серията Galaxy S22 Ultra. Неговият екран е с размер 6,6 инча, като работи във FHD+ резолюция и още веднъж поддържа освежаване от 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с главен 50-мегапикселов датчик. Батерията му е с потенциал от 4500 мАч, а бързото зареждане е 45W.  

Базовият модел в серията Galaxy S22 впечатлява с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с освежаване от 120Hz. Основният датчик на камерата е 50 мегапиксела. Тук батерията е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и още веднъж 15W по безжична технология.  
От 1 март Telenor става Yettel
От 1 март Теленор става Yettel. Компанията стартира процеса по ребрандинг още при започване на февруари, като телекомът даде обещание процесът да п...
Прочети повече
Смартфоните от новата премиум серия на Samsung се оферират с мобилните проекти на Теленор на цени от 54.99 лева месечно на лизинг за Galaxy S22 и 69.99 лева на месец за Galaxy S22+ с тарифен проект „ Тотал Макс 59.99 “. Премиум моделът Galaxy S22 Ultra с 256 GB вградена памет може да бъде закупен за единствено 87.99 лева на месец на лизинг със същия проект. Тарифните проекти „ Тотал макс “ обезпечават оптимално цифрово преживяване и достъп до ненадминатата мрежа на Теленор, сертифицирана с четири следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Те оферират безкрайно количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона Европейски Съюз, както и достъп до голям брой спомагателни услуги – HBO GO, просветителната платформа iZZI, „ Капитал “, музикалната стрийминг услуга Deezer и др.  

Повече елементи за устройствата и тарифните проекти могат да бъдат открити на уеб страницата на оператора.   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР