Теленор България предлага широка гама от 5G устройства за всеки

...
Теленор България предлага широка гама от 5G устройства за всеки
Коментари Харесай

5G смартфон за всеки от Теленор |

Теленор България предлага необятна гама от 5G устройства за всеки консуматор на цени, започващи от 9.99 лв.. Клиентите могат да избират от над 30 модела цифрови устройства, които откриват за тях директен път към света на 5G връзките тук и в този момент. 5G е във всеки абонаментен проект на оператора, без в допълнение възнаграждение, а от атрактивните цени на устройствата клиентите могат да се възползват при подписване на двугодишни контракти за мобилни услуги за избрани проекти и контракти за лизинг .

Освен във физическите магазини 5G устройствата могат да бъдат открити и онлайн. А главозамайващите REALME 8 5G 64GB, XIAOMI Redmi Note 10 5G 128GB, NOKIA G50 5G 128GB, SAMSUNG Galaxy A32 5G 64GB или POCO F3 5G 256GB са разполагаем за всички, които нямат самообладание да прекрачат прага на новата епоха в връзките с конкурентна цена, която дава отговор на качеството и потребителските стремежи.

“5G е към този момент част от нашия живот и наша задача е да помогнем на потребителите да се допрян до опциите на новата технология с качествена 5G мрежа и устройство, което да дава отговор в най-голяма степен на упованията им ”, разяснява Богдан Узелац, основен търговски шеф на Теленор България. „ 5G е освен за софтуерно насочени хора, само че за всеки, който желае да се възползва от опциите на най-новите технологии, свързвайки се със света в близост на практика отвред. Това е опция както за тези, които желаят да употребяват Zoom, Viber, Netflix или да играят онлайн игри. 5G е тук и в този момент и е за всички клиенти, предлагайки им опцията да се радват на отлична съгласуваност “, добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР