Теленор България празнува рождения ден на своя онлайн магазин, предоставяйки

...
Теленор България празнува рождения ден на своя онлайн магазин, предоставяйки
Коментари Харесай

Онлайн магазинът на Теленор с много отстъпки за третата си годишнина |

Теленор България чества рождения ден на своя онлайн магазин, предоставяйки на клиентите специфична оферта за смарт телефони. От 18 до 22 октомври те могат да се възползват от вълнуващите отстъпки за три особено селектирани смарт телефона: XIAOMI Redmi 9C 32GB, SAMSUNG Galaxy A12 128GB и HUAWEI P40 lite 128GB. Те могат да бъдат закупени единствено онлайн с отстъпка от 90 до 140 лв. от цената в брой или на лизинг за всички клиенти на Теленор.

XIAOMI Redmi 9C 32GB е бюджетен смарт телефон, съвършен за сърфиране в интернет и ежедневни задания в работа или в учебно заведение. SAMSUNG Galaxy A12 128GB е смарт телефонът, на който всеки клиент може да разчита. Той радва потребителите с 8-ядрен процесор, HD+ екран, четворна камера за фотоси, видеа и селфита. HUAWEI P40 lite 128GB е смарт телефон с мощен 8-ядрен процесор и с положителни параметри на оперативната и вградена памет, а батерията му има специфична функционалност за дълъг живот.

Теленор България интензивно развива портфолиото си от цифрови услуги, с цел да даде на клиентите независимост и богат избор. Освен онлайн магазина, където всеки клиент може да избере точното устройство за себе си или за непосредствен човек и да го получи гратис, бързо и несъмнено в границите на страната, операторът дава опция и за услуги като преподписване на контракт онлайн през приложението MyTelenor Bulgaria, както и прибавянето на разнообразни цифрови услуги, които вършат всекидневието още по-лесно и прелестно, благодарение на няколко клика в мобилното приложение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР