Теленор България отново подава ръка на младите хора в тяхната

...
Теленор България отново подава ръка на младите хора в тяхната
Коментари Харесай

„Лятна практика“ от Теленор България подава ръка на младежи в професионалната им ориентация

Теленор България още веднъж подава ръка на младежите в тяхната ранна професионална ориентировка.

Вчера с публично разкриване беше даден старт на първата по рода си лятна практикантска стратегия за младежи на възраст сред 16 и 19 години, ориентирана напълно към деца или родственици на чиновници в компанията.
 Теленор започва осведомителна видео поредност - 5G Talks Теленор започва осведомителна видео поредност - 5G Talks
Теленор България започва информативна видео поредност 5G Talks, в която споделя за това по какъв начин се възнамерява и гради една 5G мрежа, по какъв начин се п...

В първото ѝ издание тази година се влючват 31 девойки и момчета, които ще натрупат на практика опит и познания в разнообразни бизнес посоки, в това число и магазинна мрежа. Всеки от тях ще работи със собствен ментор, експерт в своята сфера, от който ще може да разбере повече за специалността, към която се е насочил и да придобие съществени на практика знания за работата в действителна бизнес среда.

„ Идеята за тази практикантска стратегия е подбудена от потребността и желанието ни да изградим мост сред образователната пейка и бизнеса. Отговорните компании, каквато дръзвам да настоявам, че Теленор България е, би трябвало да мислят в вероятност и да поставят старания за развиването на добре готови експерти. „ Лятна процедура “ е още една стъпка в грижата ни за нашите чиновници, с която влагаме освен в тяхното професионално развиване, само че и това на техните деца “, показа Галина Чулева, Главен шеф „ Хора и просвета “ в Теленор България.

Тази година с изключение на първото издание на „ Лятна процедура “ за деца на чиновници, Теленор България ще организира и шестото издание на регулярната си стажантска си стратегия – Hub by Telenor. В нея могат да вземат участие всички студенти и млади експерти при започване на кариерния си път с интерес към някое от бизнес направленията в телекома. Стажът в компанията е с дълготрайност 12 месеца, а досега са взели участие над 60 стажанти, повече от половината от които са назначени на непрекъснат контракт в Теленор България след привършване на стажа. Отворените позиции и периодите за кандидатстване тази година следва да бъдат оповестени при започване на август.   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР