Телефонът за близо 2 000 лева е бил на момче,

...
Телефонът за близо 2 000 лева е бил на момче,
Коментари Харесай

21-годишен русенец открадна скутер и мобилен телефон

Телефонът за близо 2 000 лв. е бил на момче, а електрическата тротинетка на жена

Служители на Първо районно управление (на МВР) са открили 21-годишен русенец, направил обири на електрическа тротинетка и на мобилен телефон.

За едното действие е сигнализирано на 20 февруари от жена, която е декларирала, че същия ден към 16:10 часа незнаен млад мъж е лишил електрическата ѝ тротинетка с марка " Cegway Ninebot ", която е била оставена незаключена пред комплекс „ Евас “ в Русе (ул. " Олимпи Панов " - пл. " Свобода " ), като съгласно пострадалата с действието са ѝ нанесени вреди за над 840 лева

По сигнала в Първо районно управление (на МВР) е заведена кореспонденция с оглед осъщественото закононарушение и е стартирана работа по определяне на причинителя. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия като създател на похищението е открит русенец на 21 годишен, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Русе.

В хода на работата си служителите на реда са изяснили още, че 21-годишният е причинител и на друго закононарушение, за което е сигнализирано на 21 февруари. Тогава в Първо районно управление (на МВР) е постъпил сигнал, че към 16:20 часа същия ден от малолетен е лишен мобилен телефон. Апаратът бил на 14-годишно момче, което по това време със свои другари се е намирало в Парка на възрожденците в Русе.

В региона зад Пантеона към него се доближил млад мъж, който го помолил да си даде телефона, с цел да организира телефонен диалог. Момчето му дало телефона и той провел диалога, само че по-късно непознатият прибрал апарата в чантата си сложена през рамо и побягнал в посока към центъра на града.

С действието е нанесената вреда на стойност 1900 лева Сигналът е документиран в Първо районно управление (на МВР), като е формирана кореспонденция за закононарушението.

Работата по изясняването на незаконната активност на 21-годишния продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР