Телефонът ви звъни и името на по -добрата ви половина

...
Телефонът ви звъни и името на по -добрата ви половина
Коментари Харесай

3 признака, че си във връзка с ПРАВИЛНИЯ човек

Телефонът ви звъни и името на по -добрата ви половина се появява на екрана. Това към момента ли ви дава пеперуди в стомаха? Ако не, кара ли ви да се чувствате щастливи?  И дали това телефонно позвъняване е отговорно за това, че се усмихвате през целия ден, и е това, което ви вдъхва религия в себе си и предпочитание да сте по-добър човек? Ако отговорът на тези въпроси е да, знаете, че той/тя е този за вас.

Връзката не постоянно е обвързвана с това да си купувате скъпи дарове или да разказвате на приятелите си за колегата си, а повече за типа на прочувствената поддръжка, която получавате от другата си половина. Без това, без значение какъв брой дълго сте дружно, няма късмет връзката да продължи дълго.

Ето 3 знака, които биха могли да потвърдят, че вашият сътрудник е този за вас.

Той е с вас и в положително и зло

Много хора могат да застанат до нас, когато се радваме на триумф или честваме щастието си, само че ще има единствено шепа, които в действителност ще бъдат с нас, когато сме в най-лошите си моменти. Въпреки че не могат да създадат доста за вас, това, което могат и ще създадат, е в никакъв случай да не напущат вашата страна и да ви уверят, че са там. Това може да стане посредством елементарна любяща и топла прегръдка, потупване по гърба ви или с парче от обичаната ви торта, което да провокира усмивка на лицето ви. Всички тези сладки жестове потвърждават, че вашият сътрудник в действителност се грижи за вас, даже в случай че той/тя не показва гласно обичта си толкоз постоянно.

Той се връща още веднъж при вас, без значение от всичко

Никой не е съвършен. Може да има моменти, когато сте сами, тъй като по -добрата ви половина се нуждае от малко време за себе си, само че това, което потвърждава любовта му към вас, е фактът, че той се връща към вас още веднъж и още веднъж.

Той отделя задоволително време за вас

Въпреки че това може да бъде тематика за сериозна полемика, същността е, че този, който ви обича, ще отдели време за вас. Независимо дали става въпрос за известие или 10 секундно телефонно позвъняване, единствено с цел да разбере по какъв начин сте. Това е доказателство за тяхната преданост и удостоверение, че вие ​​двамата можете да останете дружно дълго време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР