Телефонът пристига у нас само месец след световната си премиера

...
Телефонът пристига у нас само месец след световната си премиера
Коментари Харесай

Motorola one вече е на българския пазар

Телефонът идва у нас единствено месец след международната си премиера на цена, по-ниска от предстоящата
Само месец след международната си премиера на IFA 2018 в Берлин motorola one към този момент е на българския пазар. Най-новият смарт телефон в портфолиото на Motorola беше показан публично за първи път у нас през днешния ден.

Част от програмата Android One, motorola one ви дава Android преживяване, три години регулярни актуализации за сигурност и още повече благоприятни условия на камерата с Гугъл Lens. И това е единствено началото, тъй като с познатите ви извънредни функционалности Moto experience, той е подготвен за всевъзможни провокации.
Какво ви дава motorola one?
Motorola One е съвременен, с грациозен стъклен дизайн и вълнуващ 5.9 ” HD+ 19:9 Max Vision екран. Той може да записва 4К видеа, да четете на него обичаната ви книга на по-голям екран, да водите бележки и да разделяте екрана за мултитаскинг. И всичко това единствено с една ръка. Но motorola one надалеч не впечатлява единствено с това

Синемаграфии

Синемаграфиите съставляват статични фрагменти, в които има леко, повтарящо се придвижване – развяваща се напразно коса, отразяващо се във витрина преминаващо такси, капка вода, която се плъзга по преди малко почистен плод, до момента в който всички останали обекти са замръзнали. Анимацията е деликатна, едвам забележима, само че и извънредно ефектна – преимущество, което направи тази техника шлагер в обществените мрежи. Функцията за изобретателни синемаграфии не е под формата на в допълнение приложение, а идва вградена в камерата на motorola one.



Цветен акцент

Всеки консуматор с афинитет към изкуството и красивото, може да се възползва от така наречен “spot color ” функционалност на камерата на motorola one. Възможността да оставиш блестящо алените листа за акцент в черно бяла фотография прави есенните фотоси в Instagram разнообразни и забележими.

Портрети и автопортрети

На разположение имате 13+2MP двойна задна камера и 8MP селфи камера. С motorola one постоянно ще имате спиращи дъха залези, към които да се връщате, когато лятото отмине, невероятни фотоси от снощния ваучър или пък подобаващ кадър за профила ви в Instagram. С motorola one имате цялостния надзор над боке резултата, както в портретен, по този начин и в селфи режим. Разбира се, разполагаем са и занимателните филтри за фотоси и видео.
Енергия и мощ
Спокойствието, когато става въпрос за заряда на батерията, постоянно е било мъчно постижима цел. Сега разполагате с сила за целия ден единствено с едно зареждане, а това значи по-малко пропуснати благоприятни условия и никакви терзания по отношение на GPS координатите, когато сте на открито. Когато батерията въпреки всичко се изчерпи, включете TurboPower зарядното устройство и ще получите сила за до 6 часа единствено с 20-минутно зареждане.

8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm Snapdragon625 обезпечава отлична продуктивност и подсигурява, че устройството ви ще реагира неотложно на всяко допиране на екрана.


Android One: Интелигентен, сигурен
С motorola one получавате най-новия програмен продукт и AI нововъведения от Гугъл непосредствено от кутията. Android One ви дава интелигентно, несъмнено и практично устройство.
Интелигентен:
Разпознавате текст, търсите предписания, превеждате думи, намирате облекла и още с приложението Гугъл Lens, вградено в камерата на телефона. С опциите на изкуствения разсъдък, вградени в Гугъл Lens, можете да взаимодействате със света, като просто насочите камерата. Направете фотография на инцидентно определено куче и Googlе ще ви каже коя е неговата порода или пък проверете името на красиво цвете.

В допълнение получавате безкрайно пространство за предпазване на фотоси с висока резолюция в Гугъл Photos. Обаждайте се, търсете информация и гледайте видео клипове в YouTube с гласови команди с помощта на опциите на Гугъл Assistant.
Сигурен:
С Android One motorola one ще получи две актуализации до най-новата версия на Android. Освен това ви предлага сигурност с Гугъл Play Protect, както и месечни актуализации за отбрана, които са обезпечени за идващите три години.
Чист и настоящ:
Забравете за авансово конфигурираните приложения и вземете есенцията на Android OS дружно с извънредните функционалности Moto experience. Получавате освен достъп до най-новите софтуерни актуализации, само че и повече пространство за предпазване и надзор върху вашето смарт телефон преживяване.

Освен всичко това, телефоните от серията motorola one ще бъдат измежду първите, които ще получат актуализация до Android™ 9 Pie (Android P) малко след премиерата на последната версия на най-популярната операционна система в света.

Motorola One е разполагаем на българския пазар от 10 октомври 2018 година в бяло и черно на цена от 499 лева
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР