Телефон на жена изпадна в софийско такси - шофьорът й

...
Телефон на жена изпадна в софийско такси - шофьорът й
Коментари Харесай

Смартфон на софиянка изпадна в такси - шофьорът й го върна

Телефон на жена изпадна в софийско такси - водачът й го върна.

Отивайки на доктор с такси, телефонът на Надежда Петрова изпада от джоба й в колата, а тя даже не схванала, че го изгубила - научила тогава, когато телефонът на майка й позвънял - оказало се, че звъни точно таксиметровият водач, в чиято кола е паднал смарт телефонът на Надежда.

Таксиметровият водач е видял, че има телефон в автомобила му и предположил, че е на Надежда. Опитал се да реализира контакт с дамата първо посредством диспечер, само че несполучливо. След това е отворил лист с набраните номера и звъннал на майката на Петрова.

" Думи нямам да му благодаря, тъй като в апарата има скъпи за мен фотоси и мемоари! И пиша това, тъй като положителното би трябвало да се споделя. Още има положителни хора! Благодаря ти от сърце, чичо Митко! Бъди здрав и нека да има повече хора като теб! ", написа Надежда в обществената мрежа.

Искра Стоянова, една от коментиралите обявата, удостоверява, че към момента има положителни хора и благодари на майка и щерка, които са намерили изгубени документи. " И аз по този начин желая да благодаря на две дами - майка и щерка, които през вчерашния ден донесоха документите на щерка ми - л.к., шофьорска брошура, кредитни карти и други, открити в Лидл Младост. Не им разбрах даже имената, само че желая с вас хора да споделя, че има положителни хора! ", написа тя.

И тъй като в мненията доста от хората питат Надежда по какъв начин се е отблагодарила на таксиметровия водач, тя отговори по този начин: " Преди да си изгубя телефона му оставих бакшиш, тъй като оцених, че добре си прави работата - привлекателен, прецизен, с чиста кола. След като ми върна телефона го почерпих с кутия шоколадови бонбони за здраве. Не се включих до момента, тъй като не желаех да пиша аз какво съм направила, само че очевидно и това вълнува много хора. "

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР