Теле за курбан ще даде Митьо Пищова! Това ще се

...
Теле за курбан ще даде Митьо Пищова! Това ще се
Коментари Харесай

Митьо Пищова от болничното легло: Искам си манекенките и джакузитата, като швейцарско сирене съм

 Теле за курбан ще даде Митьо Пищова! Това ще се случи, откакто пребори ковид, зарече се пред " " любимецът на народа. " Само да се изправя на крайници и ще заколя теленце за здраве. Ще дам курбан пред болничното заведение и ще го раздам на лекари, сестри, небогати и бездомни ", изповяда пред вестника безконечният безгрижник от Арбанаси, който близо две седмици е на системи в Коронавирус отделението на болница " Стефан Черкезов " в остарялата столица.

Димитър Маринов последователно се възвръща от подлия вирус, който го повали по време на възстановителни процедури в Павел баня. Откакто се прибира вкъщи, Пищова е изнемощял, без сили и с температура. Повече от седмица не спи и не яде. Апетитът му изчезва и минава през доста тежък интервал.

" Държаха ме в кола за спешна помощ четири часа, до момента в който решат какво да вършат с мен. После ме вкараха в една стаичка в Спешна помощ, където ме държаха още три часа. Представяте ли си - седем часа зъзна като куче, щях да умра от мраз. Добре че се обади шефът на хирургията, който ми е другар, и ми спомага да ме одобряват ", описа още Митьо.

Маринов още не може да се изправи на крайници, а по тялото му са закачени абокати, през които медицински сестри му вкарват всеки ден по няколко инжекции, а през останалото време текат банки с медикаменти.

" Целият съм наследник. Не остана вена, в която да ме дупчат към този момент. Сестрите не могат да открият. Като швейцарско сирене съм. Но съм по-добре и желая остарелия живот - манекенки, джакузита, трапези ", добавя ВИП пациентът.

Само преди година Пищова се подхлъзнал и наранил тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му вградили пластини с болтове в гръбнака, които да го държат. Преди това Митьо претърпял два инфаркта, едвам не му ампутирали крайници поради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка у дома и съумя да се пребори за живота си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР