Телата на загиналите са били открити днесНай-малко трима души са

...
Телата на загиналите са били открити днесНай-малко трима души са
Коментари Харесай

Наводненията в Нова Зеландия отнеха живота на трима души

Телата на починалите са били открити през днешния ден

Най-малко трима души са починали поради проливните дъждове и наводнения в Окланд, Нова Зеландия, заяви радио " Нова Зеландия " през днешния ден, предава БГНЕС.

Тя заяви, че телата на трима души, починали при наводненията в Окланд, са били открити от полицията през днешния ден, а още един човек е разгласен за липсващ.

Заради наводненията, които заляха най-големия град на страната от петък, управляващите оповестиха изключително състояние в мегаполиса и близките региони. " Това отразява степента на вредите и разрушенията, породени от тежките метеорологични условия ", уточни кметът на Окланд Уейн Браун.

По данни на националната метеорологична работа през последните 24 часа в района са паднали минимум 380 мм. дъжд. Заради наводненията и свлачищата публичният превоз е нарушен, а някои автомагистрали са блокирани. Няколко западни квартала на града остават без връзки и електричество поради скъсани електропроводи. Службите за незабавна помощ и спасителите оповестяват за повече от 2000 сигнала за помощ от нощес.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР