Телата на двама от изчезналите следствие на проливните дъждове в

...
Телата на двама от изчезналите следствие на проливните дъждове в
Коментари Харесай

Откриха телата на двама от изчезналите в Царево

Телата на двама от изчезналите разследване на проливните дъждове в Царево бяха открити от избавителните екипи, оповестяват от полицията в Бургас. Те са на мъж и на жена.Операцията по търсене на третата изчезнала продължава.

Както по-рано Дарик писа, ръководителят на Районния съд в Царево, арбитър Мария Москова и щерка йса средизчезналите във водната буря.

Двете са се придвижвали с лек автомобил в опит да се изтеглят от кв. Василико в Царево, който малко по-късно остана откъснат от града, откакто пропадна моста до плаж " Понтона ". Вероятно точно там автомобилът, в който са били двете дами е бил отвеян отприливната вълна в морето.

Припомняме, че поради невижданите наводнения, кметът на Царево Георги Лапчев разгласи бедствено състояние, което остава в действие в идващите пет дни. Той успокои, че огромна част от бедстващите хоравече са евакуирани и настанени в общински здания. Локализирани са всички нуждаещи се от помощ, с тях е говорено и те не са в рискова за живота обстановка.

Заради разрушени мостове откъснати оставатАхтопол, Варвара, Синеморец, Резово.

Затворен е пътят Приморко - Царево иСозопол - Приморско.

Пътят за с. Фазаново е затворен за придвижване, заради преливане на реката и заливане на моста. По пътя за с. Бродилово има срутена канара. Отрязан е и пътят до кв. Василико в Царево поради пропаднал мост.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР