ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — Израелският премиер Бенямин Нетаняху осъди

...
ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — Израелският премиер Бенямин Нетаняху осъди
Коментари Харесай

Нетаняху осъди критиките на САЩ и каза, че Израел няма да спре, докато не бъде постигната „пълна победа“

ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — Израелският министър председател Бенямин Нетаняху осъди в неделя възходящите рецензии от страна на Съединените щати против неговото управление на фона на опустошителната война с Хамас, заявявайки, че натискът няма да попречи на Израел да реализира „ цялостна победа “. по време на войната обществено показаха разочарованието си от Нетаняху и неговото държавно управление. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън упрекна Нетаняху, че е наранил Израел поради големия брой цивилни жертви в Газа.

Съединени американски щати. Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър, най-високопоставеният еврейски чиновник в страната и мощен покровител на Израел, по-късно прикани Израел да организира нови избори, като сподели, че Нетаняху е „ изгубил пътя си “. След това Байдън изрази поддръжка за това, което назова „ положителната тирада “ на Шумър.

Съединени американски щати също по този начин показаха угриженост по отношение на планувано израелско нахлуване против град Рафа в южната част на Газа, където се укриват към 1,4 милиона разселени палестинци, и поддръжка за нов кръг от прегово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР