Текстовете от четирите Евангелия казват, че с настъпването на Второто

...
Текстовете от четирите Евангелия казват, че с настъпването на Второто
Коментари Харесай

Библейско пророчество се сбъдна! Тази река потече кърваво червена

Текстовете от четирите Евангелия споделят, че с настъпването на Второто пришествие Исус Христос ще слезе на земята, с цел да награди праведните и да накаже грешниците, като денят на Страшния съд ще бъде предшестван от няколко събития, първото от което е потичането на кървавочервени реки. Реката тече в една от най-северните точки на Русия и съгласно формалната версия необикновеният ѝ цвят се дължи на замърсяване. В непосредственост до нея се намира металургичният цех Надежда, който създава никелов концентрат.

Фабриката, както множеството работни места към град Норилск, е благосъстоятелност на концерна Норилски никел, който е един от най-големите производители на никел в света, написа съновник.бг.

Никеловата руда се претопява в самия град, което може да е директно обвързвано със замърсяването на реката. Градът е жертва още на смог и киселинни дъждове, само че замърсяването се оправдава стопански, защото земята в региона е най-богата в света на платина и паладий.

Огромните пещи са издигнати още през руско време, само че милиардерът Владимир Потанин твърди, че инсталациите постоянно се ревизират.
Засега притежателите на концерна споделят, че в завода им няма теч и се упражнява непрестанен надзор за отбрана на околната среда.

Междувременно локални поданици, представени от Ей Би Си, оповестяват, че това не е първият път, в който река Далдикан става алена. Официалните управляващи настояват, че към момента работят по установяването на източника на замърсяването.

Норилск и прилежащия му град Дудинка са миннодобивни центрове, които се развиват в областта на металообработването и производството на строителни материали.

Интензивният рандеман на тежки материали обаче прави региони един от най-замърсените на планетата.

 Библейско знамение се сбъдна! Река в Русия стана кървавочервена

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР