Текстът е публикуван от .На 26.03.2018г. БОЕЦ внесохме Заявление по

...
Текстът е публикуван от .На 26.03.2018г. БОЕЦ внесохме Заявление по
Коментари Харесай

БОЕЦ: Бойко Борисов, Владислав Горанов и НАП са разтваряли чадър над Васил Божков

Текстът е оповестен от.

На 26.03.2018г. БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ с вх. №.№63-00-8/26.03.2019г до шефката на Национална агенция за приходите, Галя Димитрова, с което изисквахме информация касаеща ХАЗАРТНИЯТ БИЗНЕС и несъбраният корпоративен налог!

Публикуваме заложените въпроси:

Първо: Какъв е размера на отписаните вземания на Национална агенция за приходите заради изтекла отминалост по години за интервала 2009г.включително – 2017г.включително.

Второ: Какъв е общият размер на отписаните вземания на Национална агенция за приходите по години за интервала 2009г. в това число – 2017г. в това число.

Трето: Какъв е размера на несъбраният корпоративен налог по ревизионни актове на Национална агенция за приходите по години за интервала 2009г. в това число – 2017г. в това число.

Четвърто: Какъв е общият размер на оборота по години на компаниите занимаващи се с хазартна активност с хазартни уреди, в това число и хазартни игри и необлагаеми с Данък добавена стойност за интервала 2009г. в това число – 2017г. в това число.

Пето: Какъв е общият размер на заявената облага по години от компаниите занимаващи се с
хазартна активност с хазартни уреди в това число и хазартни игри за интервала 2009г. в това число – 2017г в това число.

Шесто: Какъв е общият оборот на годишна база по години на компаниите занимаващи се с
хазартна активност с хазартни уреди в това число и хазартни игри за интервала 2009г.включително – 2017г. в това число.

Седмо: Пълен лист на компаниите занимаващи се
хазартна активност с хазартни уреди, в това число и хазартни игри за интервала 2009г. – 2017г.

Считаме, че заради високият и надделяващ интерес към желаната от БОЕЦ информация, както и заради нашето законно право да си съставим лично мнение за активността на Национална агенция за приходите като задължено лице, желаната от нас информация ще ни бъде предоставена в законно откритият период на посоченият от БОЕЦ притежател и адрес в осъществяване на ЗДОИ.

Хазартния бизнес в България се разраства извънредно нападателно. През последните десетилетия
хазарта се оказа извънредно обгрижван от ръководещите. Това е бизнес, който се употребява с грижата и закрилата на нашите политици и управници. Той е по значим за ръководещите от опазването на здравето, медикаментите, хляба, образованието, обществените грижи и хранителният отрасъл. С оборот за над 3 милиарда на година, хазарта внася нелогично и необяснимо (или обяснимо) малко налози в държавната хазна и за него се поставят специфични грижи, административни отстъпки и данъчни облекчения. Търкането на билетчета се трансформира в народен спорт, а националните малките екрани, в деннонощни игрални зали! Корпулентен бизнес за корпулентни предприемачи! Всички сме чували легенди и митове за облагите в сектора, както и за зависимостите, обвързаностите и корупционните схеми, в които са вплетени босовете на ръководещата ни мафия с цел да разтварят институционален и данъчен чадър и обезпечават успокоение на хазарта и участниците в този бизнес.

Случващото се през днешния ден с „ изненадващата “ атака против Васил Божков е спектакъл имащ за цел да внуши на обществото, че страната и нейните институции не са знаели нищо за този обир в продължение на години и внезапно са прогледнали!

Кристално ясно е, че още преди две години БОЕЦ изисквахме от Национална агенция за приходите информация за активността на всички компании занимаващи се с
хазарт и лотарийни игри и то за интервала от 2009г.! Алармирахме по този метод институциите и обръщаме вниманието им към този бранш на бизнеса, който е от най-обгрижваните от ръководещата ни мафия за последните десетилетия без значение кой клан на мафията ръководи!

КАКВО съдебна експертиза СЛУЧИ?

Национална агенция за приходите вместо да извърши Закона и да даде на БОЕЦ желаната информация, като още тогава би станало ясно, че стотици милиони се крадат от българите и страната всяка година, Галя Димитрова, шефката на Национална агенция за приходите потъпква брутално закона и ОТКАЗА безмълвно достъп на БОЕЦ! Закона за достъп до социална информация е безапелационен, че задълженият орган, в тази ситуация Национална агенция за приходите е задължен да отговори! БОЕЦ продължихме борбата и заведохме дело в Административен съд София-град!

С решение 5035, Административен съд- София град, арбитър Красимира Милачкова, анулира отхвърли и ОСЪЖДА Национална агенция за приходите по Заявлението на БОЕЦ по ЗДОИ, касаещо информация за хазартният бизнес!

Вместо обаче да извърши правосъдното решение, Национална агенция за приходите апелира пред Върховен административен съд! Упорито пазят омератата за облагите и платени налози от хазартните босове! Национална агенция за приходите не отхвърля, че има тази инфорамция, само че отхвърля да я даде!

СПЕЧЕЛИХМЕ И ТАЗИ БИТКА ПРЕД ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД!

С решение 6045 от 22.4.2019г. Върховният административен съд отхвърли жалбата на Национална агенция за приходите против решението на АССГ, с което ги задължават да отговорят на БОЕЦ по ЗДОИ на заложени от нас седем въпроса!

Производството е по член 208 и сл. от Административнопроцесуалния кодекс (АПК).
Образувано е по касационна тъжба, подадена от изпълнителния шеф на Националната организация за приходите (НАП), против решение №5035/26.07.2018 година по адм.дело №4772/2018 година на Административен съд – София – град, с което е анулиран негов безмълвен отвод по заявление вх. № 63 – 00 -8/26.03.2018 година на Национална агенция за приходите и му е изпратена преписката за изговаряне в 14 дневен период със наложителни инструкции по тълкуването и използването на закона.

РЕШИ:

ОСТАВЯ В СИЛА решение №5035/26.07.2018 година по адм.дело №4772/2018 година на Административен съд – София – град.
Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

И ОТНОВО ВМЕСТО ДА ИЗПЪЛНИ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА, ГАЛЯ ДИМИТРОВА И Национална агенция за приходите ОТКАЗВАТ ДА ПРЕДОСТАВЯТ НА БОЕЦ ИСКАНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЧРЕЗ КОЯТО РАЗКРИВАМЕ ЦЯЛАТА ОГРОМНА СХЕМА ЗА КРАЖБА НА МИЛИАРДИ В ХАЗАРТНИЯТ БИЗНЕС! Аргумнетите на Национална агенция за приходите за незаконосъобразният им отвод са, че даването на тази информация би изисквало от тях известни старания!

Този цинизъм не е случаем, Национална агенция за приходите показват безочливо потъпкване на закона и правото на жителите да получат законно полагащата им се информация! Пазят омертата за
хазарта, пазят бизнеса на Черепа непременно, даже с цената на незаконни дейности!

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА НЯМА КАК ДА съдебна експертиза СЛУЧИ БЕЗ ПРЯКОТО РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, КОЙТО ОСВЕН ФИНАНСОВ МИНИСТЪР Е И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА Национална агенция за приходите! А НАД ГОРАНОВ СТОИ БОРИСОВ!

БОЕЦ заведохме ново дело, ТРЕТО ДЕЛО, този път в Административен съд Видин! Оспорихме следващият отвод на Национална агенция за приходите, като незаконосъобразен и голословен!

С Решение №108 от 11.10.2019г. Апелативен съд – Видин ОТМЕНЯ отхвърли на Национална агенция за приходите по всички точки и ОСЪЖДА още веднъж Агенцията да заплати разноските по делото. РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ!

ТРЕТИ ПЪТ БОЕЦ ОСЪЖДАМЕ Национална агенция за приходите ДА НИ ПРЕДОСТАВЯТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБОРОТИТЕ И ПЕЧАЛБИТЕ НА ЧЕРЕПА И ОСТАНАЛИТЕ ИГРАЧИ В ХАЗАРТНИЯТ БИЗНЕС!

И още веднъж Национална агенция за приходите отхвърля да извърши правосъдното решение!

Национална агенция за приходите, РЪКОВОДСТВОТО НА Национална агенция за приходите В ЛИЦЕТО НА ГАЛЯ ДИМИТРОВА И ВЛАДИСЛВ ГОРАНОВ, МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ КРИЯТ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ ПЕЧАЛБИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ НА ВАСИЛ БОЖКОВ И ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ХАЗАТНИТЕ БОСОВЕ! БОЕЦ потвърждаваме това с обстоятелства и документи от траялата две години правосъдна борба с институциите да разкрием колосалните данъчни измами и обир нанасящ вреди за стотици милиони на година на страната! И тъкмо институциите и хората, които би трябвало да се борят с тези измами крият и пазят измамниците. Същите институции в този момент се вършат на сюрпризирани, а Борисов, Горанов и Димитрова играят функциите на нищо не знаещи и на борци против хазартните измами.

ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ Национална агенция за приходите НЕ ОТРИЧАТ, ЧЕ РАЗПОЛАГАТ С ИСКАНАТА ОТ НАС ИНФОРМАЦИЯ, НО ОТКАЗВАТ ДА Я ПРЕДОСТАВЯТ!

БОЕЦ заведохме ЧЕТВЪРТО ДЕЛО в Административен съд против Национална агенция за приходите и през вчерашния ден, 03.02. Апелативен съд Видин се произнесе обявявайки отхвърли на Национална агенция за приходите за НИЩОЖЕН!

БОРИСОВ, ГОРАНОВ, ДИМИТРОВА -ТЕ са хората, които разтваряха чадър над тези схеми в продължение на 10 години! По същият метод Борисов и министрите му се правеха, че не знаят нищо и за източването на язовир „ Студена “, за некачественият ремонт на пътя край Своге, станал причина за гибелта на 20 души и за всичко други кавги и гейтове, които тресат страната ни всекидневно! Както и в тези случаи, по този начин и в този момент БОЕЦ потвърждаваме с документи и обстоятелства, че всичко в страната на мафията се случва и управлява персонално на най-високо равнище! ВСИЧКО СА ЗНАЕЛИ И ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО В СХЕМИТЕ!

Не е загадка, че Горанов е от „ квотата “ на Пеевски в министерски съвет. Логиката допуска, че удара против Божков е част от тотално преразпределение на територии, бизнес, пари и власт, подбудено от лимитираният ресур, който принуждава мафията да влезе в режим на самоизяждане, с цел да оцелеят „ най-дебелите “. Борисов от дълго време се е трансформирал в марионетка на Пеевски и както с избора на Гешев за основен прокурор, по този начин и със всички свои дейности потвърждава, че точно Пеевски и Движение за права и свободи управляват към този момент страната. Борисов е подготвен и кадърен да съобщи и продаде всеки и всичко, с цел да резервира своята власт. До по кое време обаче ще устоят неговите калинки, министри, кметове и служители превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предотвратяване и оцеляване на Господаря? До по кое време ще устоят и всички, които са крали дружно с Борисов и са му се отчитали години наред, а в този момент внезапно той се обръща против тях? И най-важният въпрос –

ДО КОГА ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ТЪРПЯТ ДА БЪДАТ МАЧКАНИ, ЛЪГАНИ И ОГРАБВАНИ ОТ ШЕПА САМОЗАБРАВИЛИ съдебна експертиза МУТРИ, ЧЕНГЕТА И ПРЕСТЪПНИЦИ?

БОЕЦ ви описахме една двугодишна сага, предходна през 4 правосъдни каузи извоювани от нас на всички инстанции против Национална агенция за приходите и страната на мафията! Тази сага демонстрира упоритият блян и големите старания положени от институциите, персонално от Галя Димитров и Владислав Горанов, под директното управление и надзор на Пеевски и Борисов да пазят и крият информацията за платените данъчци и милиардните облаги на Божков и останалите
хазартни босове! Те са съучастници в този обир траял десетилетия! Само следващ образец за мафиотската и незаконна същина на това ръководство! Сега процеса на самоизяждане на амфията е в ход, като Борисов и Пеевски с помоща на Гешев и Национална агенция за приходите се пробвах да изядат Божков, с цел да нахранят глутницата!

БОЕЦ потвърждаваме по безспорен метод, че Борисов, Горанов, и Галя Димитрова са знаели за далаверите в
хазарта. Да не забравяме, че на върха на тази група стои Пеевски! Не единствено за бизнеса на Божков, само че и за всички останали. Спокойно можем да кажем, че този бизнес е бил под техен персонален надзор, както и милиардите минаващи през него. Част от тези милиарди се връщат и „ джиросват “ на властимашите, като гаранция, че далаверите ще продължат. Така се смазва машината и се купуват къщи в Барселона, жилища с асансьори в хола и тн. Така се пълнят офшорни сметки и се живее пищно в Дубай с години. Така по-късно се вършат и дарения, с източените и одрани от нашият тил пари!
Публикуваме документи от една двугодишна сага, която дава спомагателна светлина за напъните на мафията да укрие тази информация!

Време е жителите да повярват в себе си, в личните си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и на компрометирани видове алчни за влат. Решението е – гражданска гражданска война и изриване на свинете, които трансфораха страната ни в кочина. Сваляне на държавното управление на Буда и Пеевски и премахване не Гешев. Това е единствено първата стъпка. БОЕЦ имаме вяра, че жителите можем да спечелим тази борба. Не го ли създадем, ще продължим да броим самоубитите до момента в който пристигна и нашият ред. И не се лъжете, нито Българска социалистическа партия, нито Движение за права и свободи, Оперативна програма или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в борбата!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР