Текст Нека благодарим по-често и логото на американската фондация Америка

...
Текст Нека благодарим по-често и логото на американската фондация Америка
Коментари Харесай

За зам.-министър на образованието е назначен отново човек от „Америка за България“

Текст „ Нека благодарим по-често " и логото на американската фондация „ Америка за България " са сложени на една от фотосите в профила, в обществената мрежа Facebook на новия зам.-министър на образованието.

За голямо страдание българското обучение, което е унищожавано постепенно и методично в последните години и в резултат на това води до функционалната неначетеност и неналичието на обществени умения в подрастващите, явно в този момент получава и зам.-министър, директно привързан с непознатата фондация „ Америка за България. "

Ето какво написа по отношение на това ръководителят на „ Възраждане " Костадин Костадинов в своя профил в обществената мрежа Facebook:

„ Бившата шефка на стратегия " Образование " на фондация " Америка за България " е назначена за зам.-министър на образованието. Напомням, че същата жена беше планувана от Има Такъв Народ за министър на образованието в техния кабинет.

Скоро в МОН ще е цяло събитие да се откри човек, който да няма нещо общо с американското посолство. Впрочем, по този начин стоят нещата и с всички останали министерства. ", написа Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР