Текат оперативно-издирвателни мероприятия. Има множество установени факти и обстоятелства, които

...
Текат оперативно-издирвателни мероприятия. Има множество установени факти и обстоятелства, които
Коментари Харесай

Няма заподозрян за убийството на Алексей Петров, няма и данни дали Петьо Еврото е починал

" Текат оперативно-издирвателни мероприятия. Има голям брой открити обстоятелства и условия, които следва да бъдат подробно тествани ", посочи Стоянов, представен от Българска телеграфна агенция. Той увери, че по случая работи огромен екип от криминалисти, който е в стеснен синхрон с наблюдаващия прокурор. " Всички версии са вероятни и ние работим по тях ", сподели още министърът.

Калин Стоянов акцентира, че не се е познавал и срещал с жертвата на убийството.

Алексей Петров беше убит на 16 август в столичния кв. " Драгалевци ". Инцидентът е станал в 12:20 часа. При стрелбата пострада 48-годишна жена, която е била с него. Тя е настанена в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина (УМБАЛСМ) " Н. И. Пирогов ". От болничното заведение оповестиха, че след подхванатото лекуване животът й е вън от заплаха.

Вътрешният министър коментира тематиката на брифинг пред медиите в Министерския съвет, на който стимулира предлагането до президента да освободи от поста основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

Калин Стоянов съобщи още, че на този стадий не може да се удостовери публикувана в медиите информация за настъпила гибел в Обединените арабски емирства на някогашния началник на столичното разследване Петър Петров:

" На няколко пъти получаваме такава информация. От " Интерпол " към момента нямаме, само че през Консулска работа, досега, тази информация не се удостоверява. Ако не всеки ден, през ден получаваме информация, обвързвана с проблема. До момента нямаме потвърждаване на тази информация, която излезе в медиите ".

Срещу Петров има издадена европейска заповед за арест. Обявен е за интернационално търсене през Шенгенската осведомителна система. Той е с повдигнати обвинявания по делото " Осемте джуджета ", а преди този момент бе разследван и за изнудване и противозаконни записи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР