Тежковъоръжени банди се опитаха да поемат контрола над главното международно

...
Тежковъоръжени банди се опитаха да поемат контрола над главното международно
Коментари Харесай

Хаитянски банди се опитват да превземат летище

Тежковъоръжени банди се пробваха да поемат контрола над основното интернационално летище на Хаити, разменяйки пукотевица с полиция и бойци.

Международното летище Тусен Лувертюр беше затворено по време на офанзивата в понеделник, без да работят самолети и да няма пасажери на място. Това беше последната офанзива против основни държавни обекти в детонация от принуждение, която включва всеобщо бягство от двата най-големи пандиза в страната.

Това надалеч не беше първото нахлуване против транспортния възел измежду поредност от групови офанзиви. Миналата седмица патрони бяха блъснали летището, само че нападателите не влязоха в пространствата.

Последното нахлуване пристигна часове, откакто хаитянските управляващи подредиха вечерен час след насилието, при което въоръжени банди превзеха двата най-големи пандиза и освободиха хиляди пандизчии през уикенда.

В неделя вечерта стартира 72-часово изключително състояние, защото управляващите започнаха търсене на убийците, похитителите и други жестоки нарушители, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР